Конкурс від SIGLENT: осцилограф і генератор за відгук

26.05.2020

Компанія SIGLENT хоче дізнатись усе, що ви про неї думаєте! Тож якщо ви – щасливий власник хоча б одного приладу цього бренду, цей конкурс саме для вас.

Аж до 11 травня 2021 року SIGLENT розігруватиме осцилографи SDS1104X-E та генератори SDG2042X (обирати переможцю!). Розіграш проводитиметься у чотири етапи, а переможці оголошуватимуться кожні три місяці. Слідкувати за цим процесом можна буде на Youtube-каналі SIGLENT.

Конкурс від Siglent

Усе, що потрібно зробити – це зібрати думки/враження/ідеї/пропозиції в одному відгуку та залишити його на сторінці товару, який ви придбали на нашому сайті. Після цього надішліть скріншот та посилання на відгук, а також серійний номер вашого приладу на пошту sales@siglent.com. З міркувань зручності, тема вашого листа повинна виглядати так: "SIGLENT Review from ваше ім'я". Щоб збільшити шанси на перемогу, збільшіть кількість відгуків!

Або ж зніміть відеовідгук, завантажте його на власний Youtube-канал і надішліть скріншот та посилання на відео на ту ж пошту (sales@siglent.com). Приз за найкраще відео – осцилограф SIGLENT SDS2104X Plus. Він розігруватиметься кожні пів року. Ви можете одночасно брати участь в обох частинах конкурсу та виграти одразу два прилади!

Маєте що сказати? Не соромтесь, адже Masteram та SIGLENT чекають на ваші найчесніші відгуки!

Компанія SIGLENT залишає за собою право приймати остаточне рішення щодо усіх етапів проведення конкурсу.

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти