Товарне супер-поповнення сезону на наших складах!

Осінь – саме та пора, коли прокидається невгамовне бажання запасатися різним потрібним, корисним та практичним – звісно ж, мова не про калорії, бо на Masteram на вас чекають інструменти та обладнання!

Супер-поповнення складів Masteram у вересні 2024

Тож до новин! Наше нове товарне поповнення налічує понад 400 товарних найменувань у десятку товарних категорій та включає як розпродані бестселери, так і актуальні новинки ринку. Серед нових надходжень ви знайдете товари як від зіркових брендів на кшталт UNI-T, SIGLENT, RIGOL, Pro'sKit та Jeken, так і від таких менш знаних, але перевірених та надійних виробників як FNIRSI, OWON, Quick та Andonstar, а також нашого власного бренду Masteram.

Центральне місце у новому поповненні займають контрольно-вимірювальні прилади, розширений вибір ручного інструменту та паяльного обладнання й аксесуарів, а також обладнання для обслуговування телекомунікаційних мереж та джерела живлення, проте це далеко не вичерпний перелік.

Всі нові надходження вже доставлені на наші склади та готові вирушити до своїх нових власників негайно, тож обирайте потрібну вам категорію, переглядайте конкретні товари та поповнюйте ваші запаси вже від сьогодні!

Чат з продажу
Українська не в мережі
Техпідтримка не в мережі
Мова: Українська
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти