100+ бестселерів та новинок UNI-T вже на Masteram!

"Добра від UNI-T забагато не буває!" – подумали ми та замовили мегавеличезну партію приладів цього бренду. І все було добре, поки славнозвісний контейнеровоз не заблокував Суецький канал, змусивши увесь світ (і нас) зачекати :) Але ми дочекались! Товари прибули та вже готові вирушати до своїх нових власників.

Для початку ми пропонуємо вам звернути увагу на цих красенів:

Цифровий мультиметр UNI-T UT61B+
Цифровий мультиметр UNI-T UT61B+
True RMS мультиметр для вимірювання AC/DC напруги та AC/DC струму, опору, частоти, ємності, прогальності, а також для тестування діодів та провідності електричного кола.
Інфрачервоний пірометр UNI-T UT302C+
Інфрачервоний пірометр UNI-T UT302C+
Простий у використанні інфрачервоний пірометр для безконтактного вимірювання температури у діапазоні -32ºC~1100ºC. Інерційність: 250 мс. Оптична роздільна здатність: 20:1.
Тестер кабелю UNI-T UT683KIT
Тестер кабелю UNI-T UT683KIT
Багатофункціональний набір для виявлення та перевірки кабелів (розрив, коротке замикання, полярність), а також для визначення несправностей проводки.

Тепер гортайте сторінку донизу, щоб обрати з ще більшої кількості мультиметрів, пірометрів, осцилографів, струмовимірювальних кліщів, усіляких тестерів та вимірювачів. Маємо трохи більше ніж 130 товарів, серед яких і новинки, і бестселери!

Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти