Чш! Секрети титана Fluke!

Чи знали ви, що засновник Fluke був сусідом по квартирі Девіда Паккарда, який згодом створив компанію Hewlett-Packard? А що популярний бренд Tektronix – це ще один проєкт Fluke? Чи, наприклад, що компанія Irysis, серед клієнтів якої Samsung, Tesco та Kroger, – це теж проєкт бренду Fluke, який створює smart-рішення для різних мереж?

Але і це ще не все! Fluke також запустив проєкт Fluke Biomedical, в межах якого створюється новітнє та якісне медичне обладнання.

Збираючи цю всю інформацію, нас мучила лише одна думка: "Як? Як їм це все вдається?"
Втім, відповідь на це питання лежить на поверхні. Річ у тім, що продукція Fluke – це не просто вимірювальні прилади. Кожен інструмент бренду створений з оптимальним набором функцій, високою точністю вимірювань і надійністю, перевіреною роками.

Сьогодні ми вирішили поділитися з вами секретом наших продажів. Отже, ловіть! Шестірка приладів Fluke, які набули найбільшої популярності серед наших клієнтів.

Тестер напруги Fluke T150 (4016977)
Тестер напруги Fluke T150 (4016977)
Тестер напруги і цілісності кола з функціями визначення постійної і змінної напруги 4 способами, вимірювання опору, тестування діодів, утримання даних на дисплеї та ін.
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти