Laserliner – незамінний інструмент для будівництва та ремонту!

29.01.2018
Laserliner

Поки ви святкували, ми розширювали асортимент. З початку цього року ми продаємо товари ще одного відомого європейського бренду – Laserliner.

Компанія Laserliner – підрозділ німецького концерну Umarex, що спеціалізується на створенні лазерних вимірювальних інструментів і техніки.

Лазерні прилади використовуються в будівельних, ремонтних та оздоблювальних процесах. Вони дають змогу швидко перевірити горизонт і вертикаль фундаментів та стін, спланувати ухили земельної ділянки, спроектувати нахил водопровідних і каналізаційних труб, проконтролювати вкладання цегли та облицювальної плитки, змонтувати секції паркану, провести розмітку маяків для монтажу стель і заливання підлоги, змонтувати телескопічні ворота та покрівлю та ін.

Крім того, прилади Laserliner використовуються для вимірювання електричних величин, перевірки електричних кіл, пошуку прихованої проводки безконтактним способом, виявлення металів та деревини, вимірювання відстані, кутів та площин, вимірювання температури та вологості. Продукція Laserliner стане чудовим помічником при будівництві та ремонті.

Зокрема, на сайті представлені товари з таких категорій:

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти