Паяльним станціям Accta – 5 років!

09.02.2022

Святкуємо день народження паяльних станцій Accta!

Youtube video

Цими днями виповнюється 5 років від дня випуску першої моделі паяльної станції Accta. За цей час цей власний бренд онлайн магазину Masteram встиг здобути свою нішу на українському та світовому ринку завдяки надійності та оптимальному співвідношенню ціни та якості.

На сьогодні паяльні станції Accta встигли отримати безліч позитивних відгуків від задоволених покупців у 62 країнах світу на всіх континентах, однак ми не маємо наміру зупинятися на досягнутому.

Ваші відгуки допомагають нам удосконалювати нашу лінійку паяльного обладнання та продовжувати розвиватися. Ваша постійна підтримка є неоціненною для нас!

Запрошуємо вас долучитися до святкування ювілею Accta, скориставшись святковою знижкою у розмірі -5% на всі моделі паяльних станцій бренду. Пропозиція діє до 23 лютого 2022 р.

Насамкінець – найприємніше: кожен покупець, який замовить паяльну станцію Accta впродовж терміну дії акції, гарантовано отримає мультиметр Accta у подарунок: Accta AT-130 при купівлі моделей Accta 301 або Accta 301L, Accta AT-205 при купівлі Accta 401 або Accta 401L та Accta AT-290 при купівлі Accta 501!

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти