Місяць знижок на паяльне обладнання та витратні матеріали

05.09.2023

Поки з дерев опадають перші осінні листочки, а дні стають коротшими, на Masteram падають тільки ціни, а ваша економія лише зростає!

Цінопад знижок на паяльне обладнання та витратні матеріали

Зараз, коли створення та ремонт електричних та електронних пристроїв своїми руками стали надзвичайно корисними й актуальними навичками, попит на якісне паяльне обладнання продовжує зростати.

Саме тому ми відкриваємо місяць знижок на паяльне обладнання. Оскільки нам нічого не шкода для наших клієнтів, даємо акційні ціни на величезний асортимент товарів - це десятки моделей паяльних та демонтажних станцій, паяльників, тримачів плат, димопоглиначів, нагрівальних елементів, допоміжного обладнання та аксесуарів від наших найпопулярніших та перевірених брендів: Pro'sKit, Goot, Hakko, AOYUE, Lukey та інших. А щоб ви могли приступити до роботи негайно, додатково пропонуємо придбати за зниженими цінами також витратні матеріали для паяння: припої, флюси, стрічку для випаювання тощо.

Незалежно від того, бажаєте ви забезпечити собі енергетичну незалежність взимку чи відремонтувати дрон для захисту країни, у нас ви знайдете все необхідне для паяння.

Знижки діють до кінця вересня 2023 р. або ж до закінчення товарних запасів.

Дивіться нижче для ознайомлення з повним переліком товарів зі знижками та обирайте ті, які оптимально відповідають вашим потребам!

Увійти в чат
Українська Онлайн Техпідтримка Онлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Онлайн Техпідтримка Онлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти