Наш Великий весняний розпродаж триває

03.04.2024

Цей розпродаж завершився…

Але сумувати не слід! Є й інші акції!

Цей розпродаж завершився…

Квітень – місяць коливань та контрастів, проте квітень на Masteram – незмінно погідний для вигідного оновлення вашого арсеналу інструментів, а єдиний контраст, який ви побачите у нашому магазині у квітні – це ціни. На відміну від температур, вони не зростають, а знижуються!

Великий весняний розпродаж до 20% на Masteram до 30 квітня 2024

Наші клієнти – найкращі, тому заслуговують тільки на найкращі пропозиції. І ми маємо для вас саме таку: наш весняний розпродаж зі знижками до 20% на десятки топ товарів з нашого асортименту.

У центрі уваги цієї весни – контрольно-вимірювальні прилади від провідних брендів на ринку: UNI-T, Fluke, OWON, Accta. На додаток до цього, ви знайдете серед акційних товарів прилади та обладнання для обслуговування телекомунікаційних мереж і ручний інструмент від Pro'sKit та Jakemy, ультразвукові ванни від Jeken та окремі товари з інших категорій.

Щоб дати вам змогу вповні скористатися перевагами знижених цін, наш розпродаж триватиме аж до кінця квітня 2023 або ж до закінчення товарних запасів, якщо впораємося раніше.

Дивіться повний перелік акційних товарів нижче. Можливо, саме сьогодні і саме у нас ви знайдете те, що довго шукали, за ціною, повз яку неможливо пройти повз.

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти