Конструктор LEGO Швидкісні перегони Lamborghini Countach (76908)

Код: 906795
Конструктор LEGO Швидкісні перегони Lamborghini Countach (76908)
Все про товар
Опис
Характеристики
Доставка
Оплата
Гарантія
728.98 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Оцінити товар
У наборі деталі для складання мініверсії Lamborghini Countach і фігурка гонщика з гайковим ключем у руках. Для дітей віком від 8 років. 262 елементи. Читати далі
728.98 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
Порівняти
Порівняти
728.98 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Широка низька база, чіткі гострі кути, клиноподібний кузов-купе, рухома секція передніх фар, 4 випускні труби. Упізнали? Так, перед вами репліка легендарного Lamborghini Countach – взірця найвдаліших інженерних та дизайнерських рішень.

Модель, відтворена у білому кольорі, має двомісну кабіну з кермом і важелем перемикання передач, а також стильний червоний салон. Позаду – масивне антикрило, деталізовані автентичні ліхтарі та повітрозабірники.

Постачається з інструкцією, а в безкоштовному застосунку LEGO Building Instructions можна повертати, масштабувати, візуалізувати макет і фіксувати всі етапи роботи. У мініфігурки є дві емоції, передбачено опцію заміни шолома на зачіску й навпаки.

Як користуватися

У коробці ви знайдете 2 пакети з посортованими деталями. Складіть автомобіль і дайте волю уяві!
Lamborghini Countach (76908) залюбки візьме участь у кімнатних перегонах, забезпечить зіркам ефектну появу на кінопрем’єрі у Хартлейк-Сіті (41448), допоможе провести груповий майстер-клас із конструювання, а ще вдало доповнить іграшкову виставку таких концептуальних суперкарів, як Chevrolet Corvette (76903), Ford F-150 Raptor (42126) та McLaren Senna GTR™ (42123).

Моделі серії Speed Champions є справжнім втіленням поняття STEAM, адже в процесі складання діти безпосередньо знайомляться з основами інженерії, технологій, математики (підрахунок деталей, поділ цілого на частини) й образотворчого мистецтва. Конструктор сприяє розвитку інтелекту, креативного, логічного й системного мислення, дрібної моторики, уяви й самостійності.

Кому подарувати

Чудовий подарунок як для дітей віком від 8 років, так і для дорослих колекціонерів культових машин. Підходить для занять з автомоделювання й проєктування.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 8 років
Вага опаковання 305 г
Габарити опаковання 262 мм × 141 мм × 72 мм
Розмір складеного автомобіля 40 мм × 150 мм × 70 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO Швидкісні перегони Lamborghini Countach (76908) – 262 деталі.
  • Наліпки – 10 шт.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Комплектація, зовнішній вигляд та характеристики товару можуть відрізнятись від показаних на сайті та змінюватись виробником без повідомлення. Перед покупкою уточнюйте у менеджера.
Копіювання матеріалів з сайту masteram.com.ua дозволяється лише за умови зазначення авторства та розміщення зворотного текстового посилання на кожен скопійований контент.
Характеристики
Вік
  • 8-13 років
Тип
  • для самостійного складання
  • пластмасовий
Навички
  • інженерія
  • творче мислення
  • дрібна моторика
Кількість елементів
  • 200+
Серія LEGO
  • Speed Champions
Тематика Lego
  • Транспорт
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Онлайн Техпідтримка Онлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Онлайн Техпідтримка Онлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти