Конструктор LEGO® Marvel Напад Девіантів! (76154)

Код: 905022
Конструктор LEGO® Marvel Напад Девіантів! (76154)
Все про товар
Опис
Характеристики
Доставка
Оплата
Гарантія
799.09 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Оцінити товар
Набір містить 3 фігурки супергероїв та рухомого шестиногого Девіанта, заввишки 12 см. У нього є кинджал і шутер. Призначено для дітей від 6 років. Читати далі
799.09 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
Порівняти
Порівняти
799.09 ₴
Сповістити
про наявність

Також вас можуть зацікавити

У наборі: 2 мініфігурки, екофургон зі знімним дахом, теплиця для дерев, білочка та чимало садівничих аксесуарів. Для дітей віком від 6 років. 336 деталей.
Наявність на складі:
  • Львів
ID: 905957 1 кг
Опис

Набір LEGO® Super Heroes Напад Девіантів (76154) створений за мотивами коміксів Marvel. Трьом героям доведеться застосувати свої надзвичайні здібності, щоб дати відсіч злісному монстру.

Модель Девіанта має чимало шарнірів, тож його щелепа, роги й 6 кінцівок повністю рухомі. Будьте обережні, ця істота завдає ударів блискавично швидко!

Фігурка білявки Тени представлена в золотому принтованому костюмі. В її руках – зброя. У колекційного Гільгамеша величезні вогняні кулаки, а Маккарі швидша за звук! Чи зможуть супергерої здолати ворога? Залежить від вас!

Як користуватися

У коробці ви знайдете 2 пакети з посортованими деталями, інструкцію та маленький аркуш із наліпками. Складіть конструктор і починайте гру!

Спробуйте відтворити події фантастичного блокбастера «Вічні». Або ж вигадайте нові пригоди для представників інопланетної раси. Їхніх надприродних сил недостатньо? Зверніться до Спайдермена 76184. Можливо, його павутина допоможе перемогти противника?

Серія Super Heroes розвиває уяву, наочно-образне мислення, зорово-моторну координацію; вчить виконувати роботу за візуальними зразками. Такі сюжетні комплекти LEGO мотивують фантазувати й експериментувати, адже з ними можна відчути себе справжнім режисером. До того ж конструктори – це завжди класна розвага!

Кому подарувати

Усім прихильникам коміксів та фільмів Marvel Studios, яким уже виповнилося 6 років. Такий набір стане чудовим подарунком на день народження чи новорічні свята, а фігурка Девіанта – крутим доповненням до інтер’єру кімнати.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 6 років
Вага опаковання 285 г
Висота Девіанта 120 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO® Super Heroes Напад Девіантів! (76154) – 197 деталей.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Комплектація, зовнішній вигляд та характеристики товару можуть відрізнятись від показаних на сайті та змінюватись виробником без повідомлення. Перед покупкою уточнюйте у менеджера.
Копіювання матеріалів з сайту masteram.com.ua дозволяється лише за умови зазначення авторства та розміщення зворотного текстового посилання на кожен скопійований контент.
Характеристики
Вік
  • 5-7 років
  • 8-13 років
Тип
  • для самостійного складання
  • пластмасовий
Навички
  • інженерія
  • творче мислення
  • покращення пам'яті
  • дрібна моторика
  • абстрактне мислення
Кількість елементів
  • 100 - 199
Серія LEGO
  • Marvel
Тематика Lego
  • Справжні герої
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти