Конструктор LEGO Friends Магічні американські гірки на ярмарку (41685)

Код: 905192
Конструктор LEGO Friends Магічні американські гірки на ярмарку (41685)
Все про товар
Опис
Характеристики
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
3511.20 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Оцінити товар
У наборі 4 мініляльки, 2 атракціони, апарат із попкорном, фотобокс, намет-шапіто з тканинним дахом та аксесуари для фокусів. Для дітей віком від 8 років. Читати далі
3511.20 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
Порівняти
Порівняти
3511.20 ₴
Сповістити
про наявність

Також вас можуть зацікавити

У наборі: 2 мініфігурки, екофургон зі знімним дахом, теплиця для дерев, білочка та чимало садівничих аксесуарів. Для дітей віком від 6 років. 336 деталей.
Наявність на складі:
  • Львів
ID: 905957 1 кг
Опис

LEGO Friends Магічні американські гірки на ярмарку (41685) – це мінікопія приголомшливого парку розваг. Атракціон доволі великий, тут є іграшкові шлагбауми й 2 машинки.

Чарівний намет складається з трьох роз’ємних секцій і вкритий тканинним дахом. Тут є два дзеркала, що крутяться навколо своєї осі, а підлога оснащена обертальним механізмом для ще більш видовищних виступів. На верхівці – декорація капелюха, з якого вискакує кролик.

На ярмарку також є акробатичні кола, предмети для жонглювання та апарат для повітряних кульок. Андреа, Стелла, Каміла та Клер вже одягнені у святкові костюми. Не пропустіть справжнє шоу!

Відео

Youtube video

Як користуватися

Вітаємо на карнавалі, де ось-ось почнеться вистава! Приготуйтеся побачити таємничу магію. Допоможіть Клер увійти в чарівну коробку й зникнути, а після шоу сідайте в гарненькі машинки та покатайтеся на гірках. І не проходьте повз намет-шапіто! Тут на вас чекають неймовірні фокуси від ілюзіоністки.

LEGO Friends Магічні американські гірки на ярмарку (41685) чудово поєднується з іншими наборами серії. Спробуйте доповнити святкову програму номерами циркової акробатики (41686) та містичними ворожіннями кочової віщунки (41688). Складіть неймовірний майданчик для сюжетно-рольової гри!

Такий комплект навчає дітей фантазувати, вигадувати ролі та характери для персонажів. Він розвиває інтелект, просторове й наочно-образне мислення, а також формує в дітей націленість на результат. Вони вчаться думати творчо, створювати сюжетні лінії та комунікувати.

Кому подарувати

Усім любителям конструкторів віком від 8 років. Якщо ваша донечка, похресниця чи небога полюбляє яскраві костюми й карнавали, то серія LEGO Friends – ідеальний подарунок.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 8 років
Вага опаковання 1647 г
Габарити опаковання 480 мм × 378 мм × 94 мм
Розмір намету-шапіто 270 мм (висота) × 340 мм (ширина)
Розмір американських гірок 130 мм (висота) × 520 мм (ширина)
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Китай
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO Friends Магічні американські гірки на ярмарку (41685) – 974 деталі.
  • Аркуш з наліпками – 1 шт.
  • Книжка-інструкція – 3 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Комплектація, зовнішній вигляд та характеристики товару можуть відрізнятись від показаних на сайті та змінюватись виробником без повідомлення. Перед покупкою уточнюйте у менеджера.
Копіювання матеріалів з сайту masteram.com.ua дозволяється лише за умови зазначення авторства та розміщення зворотного текстового посилання на кожен скопійований контент.
Характеристики
Вік
  • 8-13 років
Тип
  • для самостійного складання
  • пластмасовий
Навички
  • інженерія
  • творче мислення
  • дрібна моторика
  • абстрактне мислення
Кількість елементів
  • 200+
Серія LEGO
  • Friends
Тематика Lego
  • Будівлі
Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Онлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Онлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти