Конструктор LEGO DUPLO Потяг із цифрами – вчимося рахувати 10954

Код: 904127
Конструктор LEGO DUPLO Потяг із цифрами – вчимося рахувати 10954
Все про товар
Опис
Характеристики
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
613.60 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Оцінити товар
Набір містить модель потяга з трьома причіпними платформами, 10 кубиків із цифрами, які малюки зможуть завантажувати, розвантажувати, складати й сортувати, а також фігурки дівчинки, хлопчика і собачки DUPLO. Читати далі
613.60 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
Порівняти
Порівняти
613.60 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Знання - найцінніший вантаж, який дуже важливо не розгубити дорогою. Потяг-конструктор від LEGO DUPLO (10954) бере це на себе! Він допоможе діткам віком від 1,5 рочку без зусиль запам’ятати послідовність цифр від 0 до 9 та опанувати лічбу. А завдяки кубикам усіх кольорів веселки навчальний процес стане розвагою. Ідеальне знайомство малюків зі світом цифр!

Відео

Youtube video

Як користуватися

Ласкаво просимо на рейс. Наш потяг курсує за маршрутом «Незвідане – Вивчене». Дорогою до нових знань вас супроводжуватимуть двоє друзів та їхня собачка. На кожну з трьох платформ паровозика можна почепити по кілька кубиків, а наші іграшкові машиністи порахують їхню точну кількість разом із малечею. Різнобарвні блоки конструктора пронумеровані. Тому їх легко складати за порядком, вивчаючи послідовність цифр та кольори. Із кубиків також можна сконструювати башту чи стіну, а потім полічити кількість використаних елементів чи тих, котрі не знадобилися.

До комплекту входить спеціальний плакат-килимок, де зображено, як з’єднати деталі в потяг.

Потяг-конструктор LEGO DUPLO (10954) розвиває концентрацію, фантазію, пам’ять, моторику; допомагає засвоїти основи арифметики та демонструє правильне написання цифр.

Кому подарувати

Конструктор LEGO DUPLO Потяг із цифрами – вчимося рахувати зацікавить діток віком від 18 місяців та їхніх батьків, які бажають розділити з малюком його перші кроки у серйозному світі цифр. Набір також підійде для дитсадків та розвивальних гуртків.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 18 місяців
Розмір опаковання 354 мм × 191 мм × 91 мм
Розмір складеного набору 100 мм × 470 мм
Кількість деталей 23 шт.
Матеріал пластик
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Фігурки хлопчика і дівчинки – 2 шт.
  • Фігурка собачки – 1 шт.
  • Потяг (основа, кабіна машиніста, знімний дах) – 1 шт.
  • Причіпні платформи – 3 шт.
  • Кришечки-заглушки для вантажу – 3 шт.
  • Кубики – 10 шт.
  • Плакат-килимок – 1 шт.
Комплектація, зовнішній вигляд та характеристики товару можуть відрізнятись від показаних на сайті та змінюватись виробником без повідомлення. Перед покупкою уточнюйте у менеджера.
Копіювання матеріалів з сайту masteram.com.ua дозволяється лише за умови зазначення авторства та розміщення зворотного текстового посилання на кожен скопійований контент.
Характеристики
Вік
  • 0-4 роки
Навички
  • математика
  • логіка
  • покращення пам'яті
  • дрібна моторика
  • абстрактне мислення
Кількість елементів
  • 0 - 49
Тип
  • пластмасовий
Серія LEGO
  • DUPLO®
Тематика Lego
  • Транспорт
Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти