Конструктор LEGO DUPLO Потяг із тваринами (10955)

Код: 905009
Конструктор LEGO DUPLO Потяг із тваринами (10955)
Все про товар
Опис
Характеристики
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
730.80 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Оцінити товар
У наборі є роз’ємні фігурки 4 тваринок і 4 платформи з коліщатками, на яких звірятка мандрують земною кулею. Читати далі
730.80 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
Порівняти
Порівняти
730.80 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Знайомство зі світом фауни стане веселим і захопливим разом із новинкою від LEGO DUPLO. Потяг зі слоником, жирафом, тигреням та пандою вирушає у свій перший рейс!

Конструктор виготовлений спеціально для маленьких діток, які лише починають пізнавати світ і розвивати дрібну моторику. Деталі великі й зручні, тож їх легко з’єднувати. До прикладу, фігурка слона складається з 4 частинок, жирафа – з 3, а тигра й панди – з 2. Кожне звірятко можна посадити на окрему платформу рухомого потяга та повезти на зустріч пригодам!

Відео

Youtube video

Як користуватися

Комплект LEGO DUPLO Потяг із тваринами 10955 постачається зі спеціальними картками, на яких тваринки зображені в реальному розмірі. Це допоможе малюкам при складанні фігурок. Вони порівняють свою роботу з картинкою та переконаються, що все роблять правильно.

Для кожного звірятка в потягу є окреме місце. Хтось запізнився на рейс? Не біда. Порожні платформи можна від’єднати від рухомого складу та безпечно доправити більш пунктуальних пасажирів до їхньої зупинки. До речі, вокзал також можна збудувати власноруч! У пригоді стане LEGO DUPLO Коробка з кубиками Deluxe 10914.

LEGO DUPLO Потяг із тваринами 10955 розвиває уяву, концентрацію та дрібну моторику. У процесі гри конструктор вчить порівнювати деталі, називати їх, позначати словом їхню відсутність. А ще – утримувати в пам'яті одночасно один, два чи більше предметів.

Кому подарувати

Гарний пізнавальний подарунок для дітей віком від 18 місяців, який сподобається як хлопчикам, так і дівчаткам. Набір також підійде для дитсадків та розвивальних гуртків.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 18 місяців
Вага опаковання 474 г
Матеріал пластик
Країна-виробник Китай
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Фігурки тваринок – 4 шт.:
    • слон (4 деталі);
    • тигр (2 деталі);
    • жираф (3 деталі);
    • панда (2 деталі).
  • Платформи на колесах – 4 шт.
  • Картки-ілюстрації – 4 шт.
Комплектація, зовнішній вигляд та характеристики товару можуть відрізнятись від показаних на сайті та змінюватись виробником без повідомлення. Перед покупкою уточнюйте у менеджера.
Копіювання матеріалів з сайту masteram.com.ua дозволяється лише за умови зазначення авторства та розміщення зворотного текстового посилання на кожен скопійований контент.
Характеристики
Вік
  • 0-4 роки
Навички
  • творче мислення
  • дрібна моторика
Кількість елементів
  • 0 - 49
Тип
  • пластмасовий
Серія LEGO
  • DUPLO®
Тематика Lego
  • Тварини
  • Транспорт
Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Онлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Онлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти