Конструктор LEGO DUPLO Хлів, трактор і догляд за тваринами (10952)

Код: 905136
Конструктор LEGO DUPLO Хлів, трактор і догляд за тваринами (10952)
Все про товар
Опис
Характеристики
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
2505.60 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Оцінити товар
Набір знайомить малюків зі свійськими тваринами та навчає доглядати за ними. Є 4 фігурки LEGO-героїв, тракторець для перевезення сіна та всілякий інвентар. Читати далі
2505.60 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
Порівняти
Порівняти
2505.60 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

На ранчо LEGO DUPLO® можна навчатися в процесі гри. У комплект входять фермерські будівлі й трактор, а також свинка, вівця, кінь, собака, курка, півень і корови, про яких потрібно піклуватися. А наприкінці дня слід покласти тварин спати, бо завтра знову почнуться господарчі клопоти.

Чудовий розвивальний набір! Тут є дверцята, які відчиняються, текстурне сіно, різноманітні ємності для корму й навіть рослини. А головне – просторий хлів, де живуть усі іграшкові мешканці. Справжня фермерська локація!

Відео

Youtube video

Як користуватися

Розпакуйте разом із дітками коробку, розгляньте звіряток (які ж вони милі!). Розкажіть малечі, як доглядати за свійськими тваринками й чим вони відрізняються від диких. Збудуйте хлів і спробуйте розіграти один день із життя фермера. Обійдіть господарку, покатайтеся на конику, спечіть запашні булочки й привезіть сіна тракторцем.

Увечері за всіма доведеться прибрати, полити квіти, загнати в стійло коників і зачинити хлів. Перевірте чи не пошкоджена огорожа, адже завтра сюди прийдуть пастися наші корівки.

Набір гарно поєднується з іншими комплектами серії. Якщо ж вам бракує господарських приміщень, збудуйте нові з допомогою LEGO-кубиків Deluxe 10914.

Такий конструктор розвиває уяву, наочно-образне й просторове мислення, дрібну моторику, тактильне сприйняття й навички емпатії. Він знайомить із новими формами, кольорами, предметами й пропорціями, які малеча залюбки запам’ятовує, порівнює та аналізує. А ще набір вчить дбайливо ставитися до живої природи.

Кому подарувати

LEGO DUPLO Хлів, трактор і догляд за тваринами (10952) – гарний подарунок малюкам віком від 2 років. Набір також підійде для дитсадків та розвивальних гуртків.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 2 років
Вага опаковання 1505 г
Габарити опаковання 540 мм × 282 мм × 118 мм
Розмір складеного хліва 230 мм × 200 мм × 110 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Китай
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO DUPLO Хлів, трактор і догляд за тваринами (10952) – 97 деталей.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Комплектація, зовнішній вигляд та характеристики товару можуть відрізнятись від показаних на сайті та змінюватись виробником без повідомлення. Перед покупкою уточнюйте у менеджера.
Копіювання матеріалів з сайту masteram.com.ua дозволяється лише за умови зазначення авторства та розміщення зворотного текстового посилання на кожен скопійований контент.
Характеристики
Вік
  • 0-4 роки
Тип
  • для самостійного складання
  • пластмасовий
Навички
  • інженерія
  • творче мислення
  • покращення пам'яті
  • дрібна моторика
  • абстрактне мислення
Кількість елементів
  • 50 - 99
Серія LEGO
  • DUPLO®
Тематика Lego
  • Тварини
  • Будівлі
  • Транспорт
Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти