Конструктор LEGO City Пожежний командний пункт (60282)

Код: 904965
Конструктор LEGO City Пожежний командний пункт (60282)
Все про товар
Опис
Характеристики
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
2096.80 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Оцінити товар
У наборі 4 мініфігурки, 3 осередки вогню, пожежне авто з рухомою стрілою, робот-пожежник і, власне, джерело займання – лабораторія. Для дітей від 6 років. Читати далі
2096.80 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
Порівняти
Порівняти
2096.80 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

За сюжетом лаборантка під час досліду випадково перекидає чашку з кавою на приладову панель. Полум’я спалахує миттєво. Треба погасити його та не допустити вибуху!

На допомогу вирушає команда вогнеборців на великій пожежній машині. Авто складається з основної кабіни та причепа, який від’єднується і має рухому стрілу-підйомник. Також тут є відсік для зберігання протипожежних аксесуарів (він відчиняється з двох боків) та робот-водомет. Залиште двох пожежників тут, а решту відвезіть до наступного джерела займання.

Покваптеся, адже полум’я може знищити всі результати досліджень!

Відео

Youtube video

Як користуватися

Розпакуйте коробку та ознайомтеся з інструкцією, де вказана точна послідовність складання конструктора. Або скористайтеся безкоштовним застосунком LEGO Building Instructions для смартфонів. З його допомогою можна масштабувати, повертати модель та зберігати онлайн пройдені етапи.

Не залишайте полум’ю жодних шансів! Завдяки водомету є змога швидко погасити вогонь. Не злякалися? Що ж, тоді гайда на підйомник, адже на дослідницьких баштах можуть перебувати вчені. Врятувати треба всіх!

До речі, пожежну машину можна викликати у будь-яку локацію LEGO. Раптом вогонь спалахнув у Лісовому будиночку Мії, Аеропорту LEGO Duplo чи Школі Хартлейк Сіті? Пожежний командний пункт 60282 завжди напоготові!

Набір розвиває уяву, логічне, творче й просторове мислення. Знайомить із професією вогнеборця, поняттям міцності та стійкості конструкції. Батьки ж зможуть пояснити дітям, що таке пожежа, як її уникнути та чому гратися сірниками дуже небезпечно.

Кому подарувати

Дітям віком від 6 років, котрі полюбляють пригоди й сюжетно-рольові ігри. Набір також підійде для виховних уроків як наочний приклад роботи пожежників і необережного поводження з вогнем.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 6 років
Вага опаковання 920 г
Розмір опаковання 60 мм × 480 мм × 280 мм
Розмір пожежної вантажівки (без підйомника) 100 мм × 330 мм × 60 мм
Матеріал пластик
Країна-виробник Данія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • LEGO City Пожежний командний пункт 60282 – 380 деталей.
  • Книжка-інструкція – 2 шт.
Комплектація, зовнішній вигляд та характеристики товару можуть відрізнятись від показаних на сайті та змінюватись виробником без повідомлення. Перед покупкою уточнюйте у менеджера.
Копіювання матеріалів з сайту masteram.com.ua дозволяється лише за умови зазначення авторства та розміщення зворотного текстового посилання на кожен скопійований контент.
Характеристики
Вік
  • 5-7 років
  • 8-13 років
Тип
  • для самостійного складання
  • пластмасовий
Навички
  • інженерія
  • творче мислення
  • дрібна моторика
  • абстрактне мислення
Кількість елементів
  • 200+
Серія LEGO
  • City
Тематика Lego
  • Транспорт
Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти