Портативний осцилограф FLUKE 190-104-III (5282393)

Код: 913725
Портативний осцилограф FLUKE 190-104-III (5282393)
Все про товар
Опис
Характеристики
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
226606.00 ₴
Замовити
Все про товар
Оцінити товар
3 кг Гарантія: 12 місяців
Товар під замовлення. Актуальна ціна і терміни постачання потребують уточнення.
4-канальний цифровий осцилограф-мультиметр. Функції Connect-and-View™, ScopeRecord™, TrendPlot™. IP51. Смуга пропускання: 100 МГц. Читати далі
226606.00 ₴
Замовити
Додати до обраних
Порівняти
Порівняти
226606.00 ₴
Замовити
Опис

Осцилографи-мультиметри Fluke 190 ScopeMeter® серії III дозволяють вирішувати будь-які завдання з пошуку та усунення несправностей безпосередньо під час виконання робіт. Прилади поєднують у собі міцність, портативність та високу продуктивність настільних осцилографів, що полегшує роботу при монтажі, введенні в експлуатацію та обслуговуванні промислового обладнання, устаткування промавтоматики, а також при автоматизації та керуванні технологічними процесами.

Висока частота дискретизації, роздільна здатність та глибока пам’ять дозволяють з точністю фіксувати та відображати деталі форми хвилі, шум та інші завади. Виконуйте вимірювання, пов’язані з синхронізацією чи амплітудою, у 3-фазних чи 3-осьових системах керування або просто порівняйте й зіставте кілька тестових точок у колі, що тестується.

Такі функції як безпаперовий рекордер TrendPlot™, ScopeRecord™, Connect-and-View™ та унікальна функція відтворення 100 екранів допомагають швидко діагностувати проблеми, щоб мінімізувати витрати на ремонт та скоротити час простоювання.

Незалежно ізольовані входи дають змогу здійснювати вимірювання у змішаних колах з різними опорними точками заземлення, знижуючи ризик випадкового короткого замикання. У звичайних стендових осцилографах без спеціальних диференціальних зондів та ізоляційних трансформаторів опорною точкою вимірювання може слугувати лише заземлення мережі. Пристрої Fluke 190 ScopeMeter® серії III розроблені для широкого діапазону застосування від мВ до кВ, тож ви готові до всього — від мікроелектроніки до високовольтного електричного устаткування.

Підключення через USB і Wi-Fi
Серія пропонує два USB-порти, електрично ізольованих від вхідних кіл вимірювання, та додаткове підключення по Wi-Fi, що дозволяє швидко й легко передавати дані на ПК, архівувати й обмінюватися осцилограмами з виробниками обладнання, працівниками служби підтримки або зберігати осцилограми, знімки екрана й налаштування пристроїв на USB-накопичувачах для подальшого використання. Програмне забезпечення FlukeView-2 своєю чергою може опрацювати ці файли для детальнішого вивчення сигналів.

Connect-and-View™
«Підключення та перегляд» забезпечує миттєве й стабільне спрацьовування без необхідності додаткових налаштувань. Функція автоматично налаштовує правильне зчитування, розпізнаючи шаблони сигналів. Не торкаючись кнопки, ви отримуєте відтворення практично будь-якого сигналу. Це особливо зручно, коли ви досліджуєте кілька тестових точок у швидкій послідовності.

Вбудований цифровий мультиметр
Перемикайтеся з аналізу форми хвилі на точні вимірювання мультиметром за допомогою вбудованого цифрового мультиметра з кількістю імпульсів 5 000. Функції вимірювань включають: Vdc, Vac, Vac+dc, опір, цілісність кола та перевірку діодів. Вимірюйте також струм та температуру за допомогою додаткового шунта, зонда чи адаптера з широким діапазоном коефіцієнтів масштабування.

Режим ScopeRecord™ зберігає до 30 000 точок на канал з фіксацією швидких переривчастих подій та збоїв тривалістю до 8 нс. (Два набори багатоканальних записів можна зберегти у внутрішній пам’яті для подальшого аналізу). Записує такі події як ДБЖ, цикли живлення чи запуску двигуна. В режимі «Зупинка при спрацьовуванні» тестовий інструмент ScopeMeter автоматично розпізнає збій живлення та зберігає дані форми сигналу, що передували збою.

Безпаперовий реєстратор TrendPlot™ записує до 11 днів, щоб допомогти вам виявити нерегулярні несправності, адже найскладніше фіксуються помилки, що виникають зрідка, однак постійно повторюються. Вони можуть бути спричинені поганими з’єднаннями, пилом / брудом, корозією чи просто пошкодженою проводкою. Перебої в роботі ліній, а також запуск чи зупинка двигуна теж можуть призвести до зупинки машини. Можливо, вас не буде поруч, коли це станеться, але тестовий інструмент Fluke 190 Series III ScopeMeter буде й запише всі необхідні дані. Ви також можете створити графік мінімальних/максимальних пікових значень і середнього значення. Також можлива побудова графіків будь-яких поєднань напруги, сили струму, температури, частоти та фази на всіх входах з міткою часу й дати для точного зазначення несправностей (комбінувати можна максимум чотири показання).

Програмне забезпечення FlukeView™-2
Документація – передача сигналів, знімків екрана та даних на ПК для друку чи імпорту у звіт.
Архів — створіть бібліотеку сигналів для зручного порівняння.
Аналіз — використовуйте курсори або експортуйте дані в іншу програму аналізу.
Додайте текст до налаштувань ScopeMeter Test Tool – ця інформація буде корисна операторам під час виклику налаштувань з пам’яті пристрою.

Особливості

  • 4 незалежно ізольовані входи зі смугою пропускання 100 МГц
  • Пам’ять: 10 тис точок на запис форми сигналу трасування
  • Функції ScopeRecord™ (30 000 точок на канал), TrendPlot™ (запис до 11 днів), Connect-and-View™
  • CAT III 1000 В/CAT IV 600 В – рейтинг безпеки для промислового середовища
  • До 7 год роботи батареї BP291
  • Великий яскравий кольоровий дисплей: 1120 × 765 пікселів
  • Легко зберігати й переглядати архівні дані, а також передавати їх на ПК через USB або Wi-Fi
  • Зручний доступ до батарейного відділення для швидкої заміни елементів живлення у польових умовах
  • Клас захисту: ІР51
  • Частотний спектр з використанням ШПФ-аналізу
  • Автоматична фіксація та відтворення (100 екранів дисплея). Користувачі індикаторних пристроїв знають, як образливо побачити сплеск аномалії та не мати можливості відтворити її знову. В звичайному користуванні прилад постійно записує в пам'ять 100 останніх екранів. Щоразу при отриманні нового екрана найстаріший видаляється. В будь-який момент можна "заморозити" останні 100 екранів та перегортати картинку за картинкою або відтворити як живу анімацію.
    Для подальшого аналізу можна використовувати курсор. Ви можете використовувати розширені можливості синхронізації вимірювань та зняти показання зі 100 конкретних подій. Два комплекти із сотнею зафіксованих екранів з індивідуальними часовими мітками можна зберегти в пам'яті пристрою або передати на комп'ютер.

Технічні характеристики

Вертикальне відхилення
Кількість каналів 4
Смуга пропускання 100 МГц
Час наростання імпульсу 3.5 нс
Кількість входів осцилографа 4 вхідні канали
Архітектура каналів Всі входи повністю ізольовані один від одного та заземлення, можуть бути активовані у будь-якій комбінації
Вхідний роз'єм змінний або постійний струм, з індикатором рівня заземлення
Чутливість входу з давачем 10:1, від 20 мВ до 1000 В/под.
з давачем 100:1, від 200 мВ до 10 кВ/под.
прямий (1:1), від 2 мВ до 100 В/под.
Обмежувач смуги пропускання 20 МГц і 10 кГц
Полярність нормальна, інвертована, змінна
Номінальна вхідна напруга CAT III 1000 В / CAT IV 600 В
Вертикальна роздільна здатність 8 біт
Точність від 4 с до 10 мкс/под. від 5 мВ/под до 100 В/под, ± (1,5% + 6)
2 мВ/под, ± (1,5% + 10)
Повний вхідний опір 1 МОм (± 1%) / 15 пФ (± 2,25 пФ)
Горизонтальне відхилення
Макс. частота вибірки в реальному часі (одночасна) 1,25 Гвиб/с для кожного каналу
Довжина запису до 10 000 точок на канал
Діапазон часової розгортки від 5 нс до 4 с на поділку
часова розгортка в послідовності 1-2-4
Нижчі налаштування часу/поділок при використанні режиму безперервного запису ScopeRecord™ (див. "Режим запису")
Макс. довжина запису 10000 точок на канал у режимі осцилографа
30000 точок на канал у режимі ScopeRecord™ (див. "Режим запису")
Точність синхронізації (0,01 % від показань + 1 піксель)
Реєстрація імпульсних завад виявлення піків довжиною 8 нс на кожному каналі (від 10 мкс/под до 2 хв/под)
Дисплей і збір даних
Дисплей 133 × 90 мм (5,3 × 3,5 дюйми), кольоровий РК-екран зі світлодіодним підсвічуванням
Роздільна здатність: 1120 × 765 пікселів
Режими відтворення будь-яка комбінація каналів, середн. ввімк./вимк., повтор
Видима ширина екрана 12 поділок по горизонталі в режимі осцилографа
Режими digital persistence
("цифрове післясвітіння")
вимк./коротк./середн./довгий/нескінченний/що огинає
Математичні операції з осцилограмами одна (190-xx2) або дві (190-x04) математичні операції на будь-якому з 2 вхідних каналів (A і B, C і D): додавання / віднімання / множення; режим X-Y, частотний спектр із застосуванням ШПФ-аналізу
Реєстрація осцилограми (режими) нормальний, усереднений, авто, одинарний, ScopeRecord™, реєстрація імпульсних завад, порівняння форми сигналу з допомогою автоматичної перевірки на відповідність шаблону, повтор
Запуск розгортки й затримка
Джерело вхід A, B, С або D
Режими автоматичний, фронтальний, ширина імпульсу, N-цикл, зовнішній (190-xx2)
"Connect-and-view"™ Розширений автоматичний запуск розгортки автоматично налаштовує запуск, розгортку та амплітуду. Автоматично показує стабільні осцилограми складних і динамічних сигналів, таких як сигнали на приводах двигунів та сигнали керування. Може бути вимкнений.
Запуск розгортки за шириною імпульсу (на каналі A) Тривалість імпульсу дозволяє здійснити запуск розгортки t, =t, ≠ t, де t вибирається з мінімальним кроком 0,01 под. чи 50 нс
Затримка за часом 1 повний екран перед запуском розгортки або 100 екранів (=1200 поділок) після запуску розгортки
Запуск розгортки на циклі N Запускається при N-ній події запуску розгортки; N встановлюється в діапазоні від 2 до 99
Автоматичне збереження 100 зображень на екрані
В режимі осцилографа прилад завжди запам'ятовує останні 100 екранів — користувацьке налаштування не потрібне. При виявленні аномалії можна натиснути кнопку REPLAY для багаторазового перегляду повної послідовності подій на экрані. Прилад може бути налаштований на запуск розгортки за імпульсною завадою або за аномаліями, що перемежовуються, і працюватиме в режимі очікування з реєстрацією 100 вказаних подій.
Повтор Повторне відтворення в ручному або безперервному режимі. Показує записані 100 знімків екрана як "живу" анімацію або в режимі ручного керування. Кожен екран має позначку часу та дати.
Збереження для повторного показу Десять наборів по 100 екранів кожен можуть бути окремо збережені для подальших показу й аналізу. Додаткові набори можна зберігати безпосередньо на зовнішньому флеш-накопичувачі через порт USB.
Аналіз частотного спектра ШПФ
Показує частотний спектр осцилограми за допомогою швидкого перетворення Фур'є.
Вікно автоматичне, Хеммінга, Хеннінга або жодне з них
Автоматичне вікно Здійснює цифрове перетворення зареєстрованої осцилограми для отримання оптимальної частотної роздільної здатності після використання ШПФ.
Вертикальна шкала лінійна/логарифмічна (у вольтах або амперах)
Вісь частоти Діапазон частоти автоматично встановлюється як функція діапазону часової розгортки осцилографа
Порівняння осцилограм та перевірка на відповідність шаблону
Порівняння осцилограм Забезпечує збереження й показ еталонної осцилограми для візуального порівняння з новими зареєстрованими осцилограмами. Еталон формується на основі зареєстрованої осцилограми та може бути змінений в осцилографі.
Режим перевірки "тест пройдено / не пройдено" У режимі порівняння осцилограм осцилограф можна налаштувати на збереження в пам'яті для відтворення й подальшого аналізу тільки осцилограм, які збігаються ("Pass") або не збігаються ("Fail")
Автоматичні вимірювання в режимі осцилографа
В пост.струм, В змін. струм (середньоквадратичне значення), В змін.+пост.струм, В пік макс., В пік мін., В пік-пік, A змін. струм, A пост.ст., A змін.+пост.ст., частота (Гц), час наростання (за допомогою курсорів), час спадання (за допомогою курсорів), коефіцієнт потужності (PF), Вт, ВА, ВА реакт., фаза (між 2 входами: А і В або C і D), ширина імпульсу (+/-), коефіцієнт заповнення (+/-), температура °C, температура °F (не для Японії), дБВ, дБм в 50 Ом і 600 Ом, ВШІМ змін.ст. і ВШІМ (змін.+ пост.ст.) для вимірювань на електроприводах з ШІМ-модуляцією і частотних перетворювачах, співвідн. В/Гц
Розширені функції для вимірювання параметрів потужності та електроприводів співвідн. В/Гц , коефіцієнт потужності (PF), Вт, ВА, ВА реакт., ВШІМ змін.ст. та ВШІМ (змін.+пост.струм) для вимірювань на електроприводах з ШІМ-модуляцією і частотних перетворювачах
Вимірювання за допомогою курсорів
Джерело на будь-якій вхідній осцилограмі чи осцилограмі, отриманій внаслідок математичних обчислень (за винятком режиму X-Y)
Дві горизонтальні лінії напруга на курсорі 1 і на курсорі 2, напруга між курсорами
Дві вертикальні лінії час між курсорами, 1/T між курсорами (Гц), напруга між маркерами, час наростання за допомогою маркерів, час спадання за допомогою маркерів; В rms між курсорами, Вт між курсорами
Одна вертикальна лінія Мін-макс. і середня напруга в положенні курсора, частота та середньоквадратичне значенння окремої частотної складової після застосування ШПФ
Розширені функції мА×с (струм на час, між курсорами); В×с (напруга на час, між курсорами); Вт×с (енергія, між курсорами)
Zoom (масштабування) Від повного перегляду запису до детального вигляду окремих точок вибірки при будь-якій тривалості запису
Режими мультиметра
Входи приладу через входи осцилографа BNC
Кількість показань до 4 автоматичних вимірювань осцилографом одночасно
Макс. роздільна здатність ± 999 відліків; частота: 9999 відліків
Повний вхідний опір 1 МОм (±1 %) // 15 пФ (±2,25 пФ)
Додаткові функції мультиметра автоматичний/ручний вибір діапазону, режим відносних вимірювань (нульовий еталон), реєстрація TrendPlot™
Вказана похибка дійсна тільки в температурному діапазоні 18°C – 28°C.
Додайте (0,1 × нормована похибка) для кожного градуса C при температурі понад 28°C або нижче 18°C.
Напруга
Основна похибка за пост. струмом ±(1,5% + 6)
Основна похибка за напругою змінного струму (середньоквадратичне значення) 15 - 60 Гц: ±(1,5% + 10)
60 Гц - 1 кГц: —
60 Гц - 20 кГц: ± (2,5 % + 15)
Основна похибка за напругою змін. + пост. струму 15 - 60 Гц: ±(1,5% + 10)
60 Гц - 1 кГц: —
60 Гц - 20 кГц: ± (2,5 % + 15)
Опір
Діапазони
Похибка
Інші функції мультиметра
Перевірка цілісності кола
Перевірка діодів
Сила струму (А) А пост., А змін., пост+змін.струм за допомогою додаткових струмовимірювальних кліщів, або струмового шунта
коефіцієнти масштабування: 0,1 мВ/А, 1 мВ/А - 100 В/А, 400 мВ/А
Температура за допомогою додаткового приладдя
коефіцієнти масштабування: 1 мВ/°C або 1 мВ/°F
Режими запису
Реєстрація ScopeRecord™
Режим збереження двох чи декількох осцилограм з використанням пам'яті великої ємності
Джерело та відтворення будь-яка комбінація входів, до 4-х каналів
вибірка з усіх каналів одночасно
Обсяг пам'яті 30000 точок даних на канал, кожна містить мінімум і максимум
Діапазон мін./макс. мін. і макс. значення створюються в точках, виміряних з високою частотою вибірки, забезпечуючи реєстрацію та відтворення сплесків сигналу
Режими реєстрації розгортка з однократним запуском, безперервна розгортка, початок за сигналом запуску розгортки на будь-якому каналі, зупинка за сигналом запуску розгортки на будь-якому каналі
Зупинка за сигналом режим ScopeRecord може бути зупинений окремою тригерною подією або перериванням повторюваного сигналу запуску по будь-якому зі вхідних каналів (по зовнішньому сигналу - у серії 190-XX2)
Горизонтальна шкала позначка часу від початку запису, поточний час доби
Масштабування Від повного перегляду запису до детального вигляду окремих точок вибірки
Пам'ять У внутрішній пам'яті можна зберегти 2 осцилограми ScopeRecord з кількома входами для подальшого виклику й аналізу
Частота вибірки та реєстрація в режимі ScopeRecord™
Діапазон часової розгортки від 4 мс/под. до 2 хв/под.
Тривалість запису 4.8 с ~ 40 год
Час / поділка у режимі "переглянути всі" 0,4 с/под. ~ 4 год/под.
Реєстрація імпульсних завад 8 нс
Частота вибірки 125 Мвиб/с
Роздільна здатність 160 мс ~ 4,8 с
Реєстрація Trendplot™
Багатоканальний електронний безпаперовий реєстратор. Графічно представляє, зберігає і показує результати чотирьох вимірювань або показань мультиметра.
Джерело та відтворення будь-яка комбінація вимірювань осцилографа з будь-якого зі вхідних каналів або показань цифрового мультиметра (2-канальні прилади)
Обсяг пам'яті 19200 точок (наборів) на вимірювання. Кожна зареєстрована точка містить максимальне, мінімальне та середнє значення, позначку дати й часу
Діапазони стандартний вигляд: 5 с/под. – 30 хв./под.
в режимі "перегляд всіх": 5 хв/под. – 48 год/под. (огляд всього запису)
Тривалість реєстрації до 22 днів з роздільною здатністю 102 секунди; до 5,5 днів для 4 показань
Режим реєстрації безперервна реєстрація від 5 с/под. з автоматичною компресією за шкалою часу
Швидкість вимірювання 3 автоматичні вимірювання на секунду або більше
Горизонтальна шкала позначка часу від початку запису, поточний час доби
Масштабування Зменшення максимум у 64 рази для огляду всього запису, збільшення до 10 крат для детального перегляду
Пам'ять 2 осцилограми багатоканального реєстратора TrendPlot можуть бути збережені у внутрішній пам'яті для подальшого відображення й аналізу
Вимірювання за допомогою курсорів — усі режими реєстрації
Джерело будь-яка осцилограма в будь-якому режимі виведення форми сигналу на дисплей (стандартна розгортка, ScopeRecord або TrendPlot)
Дві вертикальні лінії за допомогою курсорів можна ідентифікувати мінімальне, максимальне або середнє значення у будь-якій точці запису, з часом між курсорами, часом від початку та абсолютним часом
Загальні характеристики
Діапазон вхідної напруги
Максимальна коливальна напруга CAT III 1000 В / CAT IV 600 В (максимальна напруга між будь-якими контактами й заземленням)
Вхідна напруга щупа VPS410-II CAT III 1000 В / CAT IV 600 В (максимальна напруга між стандартним наконечником щупа 10:1 та опорним терміналом)
Вхідна напруга щупа VPS421 CAT III 300 В (максимальна напруга між наконечником щупа чи опорним терміналом і заземленням, 2000 В макс. між наконечником щупа та опорним терміналом)
Максимальна вхідна напруга BNC BNC CAT IV 300 В (максимальна напруга безпосередньо на вході BNC)
Максимальна напруга на вході приладу
Збереження та пам'ять
Чарунки пам'яті (внутрішньої) 30 чарунок пам'яті для осцилограм, 10 чарунок для зберігання записів, 9 чарунок для знімків екрана
30 чарунок пам'яті для осцилограм кожна містить 2 чи 4 форми сигналу та відповідні налаштування
10 чарунок пам'яті для реєстрацій кожна може містити: 100 послідовностей екранних повторів, запис у режимі розгортки ScopeRecord (2 або 4 трасування) або запис TrendPlot до 4 вимірювань
Зовнішнє сховище даних на ПК за допомогою програмного забезпечення FlukeView™-2 або пряме збереження на зовнішньому флеш-накопичувачі (максимум 32 ГБ) через порт USB
Копії екрана на ПК за допомогою програмного забезпечення FlukeView ™-2 або у внутрішній пам'яті приладу з можливістю копіювання на флеш-накопичувач як файл .BMP через порт USB
Енергонезалежність автономна енергонезалежна пам'ять Flash-ROM: всі дані захищені, незалежно від стану батареї чи живлення
Годинник реального часу забезпечує позначку дати й часу для режиму реєстрації ScopeRecord, для послідовності повторного відтворення 100 екранів і для режиму реєстрації TrendPlot
Корпус
Конструкція Ударостійка конструкція з вбудованим захисним футляром; ремінець для підвішування та пасок для перенесення входять до стандартної комплектації. Можливе використання замка Kensington для фіксаціїї приладу.
Габарити 265 × 192 × 70 мм (10,5 × 7,6 × 2,8 дюйма)
Дисплей розмір: 133 × 90 мм (5,3 × 3,5 дюймів)
роздільна здатність: 1120 × 765 пікселів
яскравість: регулюється користувачем, до 300 кд/м2
Вага (з акумулятором) 2,2 кг
Захист від пилу та вологи IEC529: IP51
Захист від ударів та вібрації удароcтійкість: 30 g, вібрація (синусоїда): 3 g / вібрація (випадкова): 0,03 g2/Гц (згідно з MIL-PRF-28800F клас 2)
Живлення
Мережеве живлення універсальний мережевий адаптер / зарядний пристрій BC190/830 у комплекті, зі знімними двопровідними кабелями живлення від 100 до 240 В змінного струму, ±10%, 50-60 Гц
Живлення від батарей заряджуваний Li-Ion акумулятор
Тип акумулятора BP291: 10.8 В, 5000 мАг
Індикатор заряду батареї акумулятор має вбудований індикатор для використання з зовнішнім зарядним пристроєм поруч з індикатором статусу акумулятора на екрані приладу
Ресурс акумулятора (з низьким рівнем підсвічування) до 7 год
Час заряджання акумулятора 5 год
Функції економного заряджання акумулятора автовимкнення з регульованим часом, автовимкнення дисплея з регульованим часом; індикатор акумулятора на екрані
Безпека
Відповідність EN61010-1, ступінь забруднення 2
IEC 61010-2-030: CAT IV 600 В / CAT III 1000 В
Умови експлуатації
Робоча температура Розряджання акумулятора: 0°C - +40°C (32°F - +104°F)
Зарядка акумулятора: 0°C - +40°C (32°F - +104°F)
Температура зберігання -20°C - +60°C (-4°F - +140°F)
Вологість 0°C - 10 °C (32°F - 50°F): без конденсації
10°C - 30°C (50°F - 86°F): 95% (±5%)
30°C - 40°C (86°F - 104°F): 75% (±5%)
40°C - 50°C (104°F - 122°F): 45% (±5%)
Максимальна висота експлуатації над рівнем моря до 2000 м для CAT IV 600 В, CAT III 1000 В
до 4000 м для CAT IV 300 В, CAT III 600 В, CAT II 1000 В
Максимальна висота зберігання 12 000 м
Електромагнітна сумісність IEC 61326-1: промислове обладнання; CISPR 11: група 1, клас A
Корея (KCC): обладнання класу А (промислове устаткування мовлення та зв'язку)
США (FCC): 47 CFR 15, підрозділ C.
Інтерфейси 2 USB-порти, можливість підключення адаптера Wi-Fi
Термінал для калібрування щупа Спеціалізований термінал для калібрування щупа з опорним контактом у комплекті, повністю ізольований від вхідних вимірювальних каналів.
Вихідні параметри генератора: 1,225 В (міжпікова) / 500 Гц (прямокутна хвиля)
Гарантія 3 роки на основний прилад; 1 рік на батарею та приладдя

Осцилографи та робота з ними

Youtube video

Youtube video

Youtube video

Youtube video

Комплектація, зовнішній вигляд та характеристики товару можуть відрізнятись від показаних на сайті та змінюватись виробником без повідомлення. Перед покупкою уточнюйте у менеджера.
Копіювання матеріалів з сайту masteram.com.ua дозволяється лише за умови зазначення авторства та розміщення зворотного текстового посилання на кожен скопійований контент.
Характеристики
Кількість каналів
  • чотириканальний
Об'єм пам'яті
  • 10 кБ
Смуга пропускання
  • 100 МГц
Тип
  • портативний
Частота дискретизації
  • 1,25 Гвиб/с
Діагональ екрану
  • 6,3" РК-дисплей
Відео
Youtube video
Youtube video
Youtube video
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти