Запрошуємо на вебінар "Ефективне профілактичне техобслуговування з тепловізорами Fluke"

Як офіційний дистриб'ютор бренду Fluke в Україні Masteram запрошує вас до участі у вебінарі «Ефективне профілактичне техобслуговування з тепловізорами Fluke», який організовує наш партнер.

Ефективне профілактичне техобслуговування з тепловізорами Fluke

Формат: безкоштовний вебінар
Дата та час: середа, 02 жовтня 2024, 14:00
Мова заходу: англійська
Місце проведення: Zoom
Орієнтовна тривалість: 1,5 год.


Тепловізійні системи є одним з найшвидших, універсальних та економічно ефективних інструментів для діагностики, контролю та технічного обслуговування виробничих ліній, систем повітро- та теплопостачання, кондиціонування та вентиляції, стану ізоляції та з'єднань, споруд та будівель, що забезпечує відмінну рентабельність інвестицій, підвищений рівень безпеки, скорочення втрат енергії та витрат відповідно.

Асортимент тепловізорів Fluke – від відносно простих кишенькових приладів до повноцінних комплексних рішень для професійного використання – дозволяє забезпечити суттєве зростання продуктивності та швидкості вирішення завдань для фахівців, відділів та підприємств технічного обслуговування. Динаміка розвитку, обсяг завдань та сфера застосування тепловізійного обладнання продовжують зростати високими темпами.

Отож, на нашому вебінарі ми зосередимося передусім на основних тенденціях, новинках та розробках, а також найкращих практиках застосування у галузі. Додатково детальніше обговоримо, як включити тепловізійні обстеження в програму періодичного техогляду обладнання та об'єктів та створювати прості у виконанні плани проактивного технічного обслуговування з використанням тепловізора як ключового елемента.

Увага! Для участі у вебінарі потрібна попередня реєстрація за посиланням. Сам захід безкоштовний та проводитиметься англійською мовою – для цього достатньо базового рівня володіння мовою зі знанням основної технічної термінології галузі.

До зустрічі (онлайн) вже наступної середи, 02 жовтня!

Чат з продажу
Українська не в мережі
Техпідтримка не в мережі
Мова: Українська
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти