Акустична візуалізація: Базові та розширені функції звукових рішень Fluke

Продовжуємо серію спеціалізованих вебінарів від нашого партнера бренду Fluke та як офіційний дистриб'ютор Fluke в Україні запрошуємо вас долучитися до вебінару «Акустична візуалізація: Базові та розширені функції звукових рішень Fluke», який відбудеться вже менш, ніж за тиждень.

Акустична візуалізація: Базові та розширені функції звукових рішень Fluke

Формат: безкоштовний вебінар
Дата та час: середа, 23 жовтня 2024, 14:00
Мова заходу: англійська
Місце проведення: Zoom
Запланована тривалість: орієнтовно 1,5 год.


Слідом за термографією новим трендом у сфері промислового технічного обслуговування стала акустична візуалізація, яка охоплює широкий спектр застосування та забезпечує високу швидкість і продуктивність, а також рентабельність інвестицій.

Як світовий лідер та новатор у сфері промислової акустичної візуалізації Fluke продовжує створювати інноваційний продукт та досліджувати цілком нові сфери застосування технології. Зокрема особливо високі оцінки від фахівців отримали акустичні візуалізатори серії Fluke ii9XXFluke ii900 та Fluke іі910, які пропонують розширений функціонал для пошуку і усунення несправностей.

На вебінарі говоритимемо про переваги та можливості пристроїв акустичної візуалізації бренду – від базових до найновіших і найдосконаліших функцій. Приєднуйтесь, щоб дізнатися більше та поміркувати, як саме ваше підприємство або команда може використовувати можливості технології, щоб «побачити нечутне».

Увага! Для участі у вебінарі потрібно пройти коротку реєстрацію за посиланням нижче. Захід проводитиметься англійською мовою, а для участі достатньо базового рівня володіння мовою зі знанням основної галузевої термінології.

До зустрічі найближчої середи, 23 жовтня!

Чат з продажу
Українська не в мережі
Техпідтримка не в мережі
Мова: Українська
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти