Харчовий термометр 2 в 1 UNI-T A63
Все про товар
Опис
UNI-T A63 – це харчовий термометр 2 в 1, оснащений інфрачервоним давачем для безконтактного вимірювання і складним щупом для контактного вимірювання. Він ідеально підходить для професіоналів харчової промисловості під час вимірювання та контролю температури продуктів. Інфрачервоний режим дає змогу швидко сканувати температуру поверхні об'єктів, а за допомогою щупа можна точно виміряти внутрішню температуру харчів. Також він оснащений індикатором діапазону температур. Завдяки цій функції, термометр може бути застосований для контролю безпеки харчових продуктів відповідно до HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point – аналіз ризиків і критичні контрольні точки).
Термометр UNI-T A63 застосовується в харчовій промисловості, під час транспортування та зберігання харчових продуктів, в індустрії громадського харчування тощо.
Особливості
- Вимірювання температури 2 в 1: контактне і безконтактне.
- Складаний щуп.
- Екран, що обертається на 180°.
- Підходить для інспекції HACCP (аналізу ризиків і критичних контрольних точок).
- Вимірює різницю температур між двома точками, що позначаються як T1 і T2.
- Оснащений одним лазером для наведення або позиціювання.
- Рейтинг ступеня захисту IP65.
- Стійкість до падіння з висоти 1 метра.
Технічні характеристики
Інфрачервоні вимірювання | Точність | -40℃≤t≤0℃: ±(1.5+0.1×|t|)℃ |
0℃<t≤300℃: ±1,5℃ або ±0,015×t℃ залежно від того, яке значення більше | ||
-40℉≤t≤32℉: ±(3.0+0.1×|t-32|)℉ | ||
32℉<t≤572℉: ±3,0℉ або ±0,015×t℉ залежно від того, яке значення більше | ||
Температурний коефіцієнт | ±0,1℃/℃ або ±0,1%/℃ залежно від того, яке значення більше | |
Коефіцієнт випромінювання | 0,95 (не регулюється) | |
Співвідношення D:S | 8:1 | |
Спектральний діапазон | 5 мкм~14 мкм | |
Час відгуку | ≤250 мс (95% показів) | |
Повторюваність | 1,0℃ або 1,0% залежно від того, що більше | |
(2,0℉ або 1,0% залежно від того, що більше) | ||
Лазер | одиночний (вмикається/вимикається автоматично під час початку/завершення вимірювання) | |
Потужність лазера | <1 мВт | |
Довжина хвилі лазера | 650±20 нм | |
Діаметр лазерної плями | 10 мм≤d≤15 мм на відстані 10 м | |
Вимірювання за допомогою щупа | Точність | -50℃-300℃ (-58℉-572℉) |
-50℃≤t<-30℃: ±1.0℃ | ||
-30℃≤t≤100℃: ±0.5℃ | ||
100℃<t≤300℃: ±0.01×t℃ | ||
-58℉≤t<-22℉: ±2.0℉ | ||
-22℉≤t≤212℉: ±1.0℉ | ||
212℉<t≤572℉: ±0.01×t℉ | ||
Тип щупа | NTC | |
Мінімальна глибина вимірювання | 12,7 мм | |
Автоматичне вимкнення живлення | інфрачервоні вимірювання (не в режимах Макс/Мін|Т1/Т2) | 60 с±5 с |
щуп/інфрачервоне вимірювання в режимах Макс/Мін|Т1/Т2 | 10 хв±1 хв | |
Робоча температура | 0℃~50℃ (32℉~122℉) | |
Температура зберігання | -30℃~70℃ (22°F~158°F) | |
Робоча вологість | <90% відносної вологості (без конденсації) | |
Максимальна робоча висота | 2000 м | |
Ступінь захисту IP | IP65 | |
Випробування падінням | 1 м | |
Живлення | 2 лужні батареї ААА | |
Час роботи | інфрачервоний режим: >20 год (безперервне вимірювання) | |
вимірювання за допомогою щупа: >80 год (безперервне вимірювання) | ||
Індикація низького заряду батареї | √ | |
Світлодіодна сигналізація | √ | |
Утримання даних | √ | |
Перетворення одиниць вимірювання (℃/℉) | √ | |
Режими Макс/Мін/Різниця | √ | |
Обертання дисплея | √ | |
Сертифікати | Сертифікація щупа FDA | відповідає FDA GRAS |
Стандарти безпеки лазера | EN60825-1: 2014 і EN50689: 2021, CLASS 2 | |
CE | EN61326-1: 2013 | |
EN 61010-1: 2010+A1: 2019+AC: 2019 | ||
UKCA | на основі стандартів сертифікації CE | |
RoHS | стандарти сертифікації SGS | |
EN13485 | EN13485: 2001 | |
1935/2004/EC | (EC) 1935/2004 | |
Габарити | 55 мм × 28 мм × 178 мм | |
Вага | 157 г (без батарей), 180 г (з двома лужними батареями AAA) |
Посібник користувача
Завантажити посібник користувача для UNI-T A63 (англ.).
Комплектація
- Харчовий термометр 2 в 1 UNI-T A63 — 1 шт.