Вітаємо вас з прийдешнім Різдвом та Новим Роком!

23.12.2022

Проводжати 2022 і зустрічати 2023 для українців і України не є даністю, а досягненням – настільки великим, що видається неймовірним. Ми вистояли всупереч всім вірогідностям. Це – наше найбільше досягнення, з яким нам варто привітати одне одного і яким ми можемо пишатися. Ми візьмемо його з собою у майбутній 2023.

Щасливого Різдва та Нового року!

Чи не вперше у нашому житті новий рік є невідомою величиною. Ми чимало заплатили за можливість зустріти 2023 і ми не забудемо про ціну. За минулий рік ми дізналися про себе, одне про одного і про власну країну, можливо, більше, ніж за цілі попередні десятиліття. Ми пройшли цей шлях разом і йтимемо ним далі, шукаючи одне в одному світло посеред темряви. Інакше нам просто не впоратися.

Для нас було щастям і привілеєм працювати для вас. Кожне ваше замовлення, лист або коментар у соцмережах та чатах були для нас нагадуванням про вас і підтвердженням того, що з вами все гаразд, наскільки це можливо.

Замість побажань – а бажання у всіх нас зараз загалом співпадають – дякуємо вам за те, що продовжуєте працювати, за те, що ви з нами, за те, що ми є одне в одного.
Вітаємо вас, найдорожчі друзі, з прийдешнім Різдвом та Новим Роком! Нехай світло й тепло цих днів у колі родини, друзів чи навіть випадкових знайомих світить і зігріває вас посеред холоду і темряви цієї зими, яку зрештою ми теж пройдемо лише разом і на зміну якій настане весна.
Зробімо прийдешній 2023 українським роком!

Войти в чат
Українська Офлайн Техподдержка Офлайн
ru
Українська Русский
Войти в чат
Українська Офлайн Техподдержка Офлайн
Все бренды
Посмотреть весь каталог
Чат по продажам
 Українська не в сети
 Техподдержка не в сети
Контакты
Телефон:
Заказать обратный звонок
Email:
Сравнить
Не выбрано товаров для сравнения
Чат по продажам
Контакты
Сравнить