Запрошуємо до участі у вебінарі "Пристрій акустичної візуалізації: Розширені функції серії Fluke ii9X0"

25.10.2023

Fluke – один з наших улюбленців з-поміж брендів, які ми представляємо на українському ринку. Цінуємо цей бренд не лише за якість продукції та технології майбутнього, а й за увагу та можливості розвитку, які Fluke пропонує клієнтам.

Запрошення на вебінар Пристрій акустичної візуалізації: Розширені функції серії Fluke ii9X0

Не встигла закінчитися міжнародна мегавиставка, на якій ми наживо представили вам новинки та хіти бренду, як ми з Fluke запрошуємо Вас на новий захід!

29 листопада 2023 о 14:00 за Києвом запрошуємо вас долучитися до безкоштовного вебінару, присвяченого новій розробці бренду – серії пристроїв акустичної візуалізації Fluke ii9X0, яка включає Fluke ii900 та Fluke іі910, призначених для виявлення та локалізації часткових розрядів у високовольтних системах та витоків газу й вакууму.

Поговоримо про унікальну технологію Fluke SoundSight™, яка перетворює звук на живе зображення, можливості для ефективного використання технології у ваших галузях та на ваших об'єктах, розкриємо найкращі методи роботи та функцій серії Fluke ii9X0. Детально зупинимося на всіх практичних аспектах роботи, зокрема, тегуванні об'єктів та обладнання, кількісній оцінці витоків, зборі та керуванні даними.

Захід відбуватиметься англійською мовою (не хвилюйтеся! вам не потрібно володіти мовою на рівні носія, адже переважатиме міжнародно зрозуміла технічна термінологія), а для участі у ньому потрібна попередня реєстрація тут.

Запрошуємо приєднатися до нас і запланувати вашу участь без зайвого зволікання.
А зафіксувати для себе основну інформацію можна вже зараз:

Формат: безкоштовний вебінар
Мова заходу: англійська
Дата та час: середа, 29 листопада 2023, 14:00
Місце: Zoom
Орієнтовна тривалість: 1,5 год.


До зустрічі!

Войти в чат
Українська Онлайн Техподдержка Офлайн
ru
Українська Русский
Войти в чат
Українська Онлайн Техподдержка Офлайн
Все бренды
Посмотреть весь каталог
Чат по продажам
 Українська в сети
 Техподдержка не в сети
Контакты
Телефон:
Заказать обратный звонок
Email:
Сравнить
Не выбрано товаров для сравнения
Чат по продажам
Контакты
Сравнить