Запрошуємо на вебінар "Зарядні станції для електромобілів: Як обладнання Fluke спрощує тестування безпеки"

12.06.2024

Masteram та наш партнерський бренд Fluke запрошують вас взяти участь у вебінарі «Зарядні станції для електромобілів: Як обладнання Fluke спрощує тестування безпеки».

Зарядні станції для електромобілів: Як обладнання Fluke спрощує тестування безпеки

Формат: безкоштовний вебінар
Дата та час: середа, 19 червня 2024, 14:00
Мова заходу: англійська
Місце: Zoom
Орієнтовна тривалість: 1,5 год.


А ось про що ми говоритимемо на вебінарі:

Електромобіль – це більше не дивина, а величезна зміна, яка відбулася у нашій мобільності та структурі автомобільного ринку. Багато великих автовиробників вже виготовляють або планують виготовляти повний спектр електромобілів або гібридних авто. Зростання ринку електромобілів та стрімкий розвиток цього сегменту означають зростання кількості зарядних пристроїв, станцій та супутньої інфраструктури для їхнього обслуговування.

Зарядні пристрої та зарядні станції по суті є продовженням електросистеми, тобто вимагають перевірки під час введення в експлуатацію та періодичного контролю, тестування та калібрування, щоб гарантувати безпечну і безперервну роботу.

Як виробник Fluke має готові рішення, які дозволяють спростити та пришвидшити процедури перевірки безпеки та тестування робочих параметрів зарядних станцій та загалом впорядкувати і вдосконалити їхнє технічне обслуговування. Саме на таких рішеннях та прикладах їхнього застосування у прикладному щоденному контексті ми зупинимося детально під час нашого вебінару.

Зверніть увагу! Для участі у вебінарі потрібна попередня реєстрація за посиланням. Сам захід безкоштовний та проводитиметься англійською мовою – для цього достатньо базового рівня володіння мовою.

До (віртуальної) зустрічі вже наступного тижня!

Войти в чат
Українська Онлайн Техподдержка Офлайн
ru
Українська Русский
Войти в чат
Українська Онлайн Техподдержка Офлайн
Все бренды
Посмотреть весь каталог
Чат по продажам
 Українська в сети
 Техподдержка не в сети
Контакты
Телефон:
Заказать обратный звонок
Email:
Сравнить
Не выбрано товаров для сравнения
Чат по продажам
Контакты
Сравнить