Вітаємо з Днем Незалежності України!

23.08.2022

Цьогоріч День Незалежності України набув нового особливого сенсу. Позаду вже півроку жорстокої війни, але те, що ми вистояли так довго, є найкращим доказом того, що наша незалежність стала доконаним фактом. Ми багато втратили, але й багато здобули: відчуття солідарності, взаємодопомоги, підтримки, єдності.
Ми об’єднані спільним баченням майбутнього і зустрічаємо наш 31-й День Незалежності об’єднані від Ужгорода до Луганська і від Чернігова до Севастополя. Сьогодні ми дивимося в минуле з гордістю, повагою і вдячністю і в майбутнє з витримкою, рішучістю і надією.

Вітаємо з Днем Незалежності

Колектив Masteram не припиняв працювати і відновив роботу практично у повному обсязі невдовзі після початку масштабної війни, щоб приймати замовлення, обслуговувати і надавати підтримку нашим клієнтам скрізь, де це можливо.

Ми долаємо випробування разом з вами і робимо все залежне від нас і навіть більше, щоб зберегти асортимент, утримати ціни і відповідати вашим потребам і очікуванням. Ми доставляємо ваші замовлення у найвіддаленіші куточки нашої країни, від західних кордонів до населених пунктів поблизу лінії зіткнення на сході. Ваша довіра мотивує нас на зміни та розвиток, щоб ви могли й надалі покладатися на нас завжди, особливо ті з-поміж вас, хто був змушений переїхати та розпочати свою роботу на новому місці. Ми вдячні і цінуємо кожного з вас.

Ви – наш пріоритет номер один. Це не підлягає змінам і компромісам. Для всіх нас разом не підлягає змінам і компромісам і незалежність України. Це – наш спільний пріоритет номер один.
Працюємо для вас і всі разом – на перемогу. Разом з Україною в нашому серці до України в наших мріях.

Щиро ваші,
команда Masteram

Войти в чат
Українська Офлайн Техподдержка Офлайн
ru
Українська Русский
Войти в чат
Українська Офлайн Техподдержка Офлайн
Все бренды
Посмотреть весь каталог
Чат по продажам
 Українська не в сети
 Техподдержка не в сети
Контакты
Телефон:
Заказать обратный звонок
Email:
Сравнить
Не выбрано товаров для сравнения
Чат по продажам
Контакты
Сравнить