Промисловий портативний осцилограф FLUKE 125B/EU (4755818)

Код: 913718
Промисловий портативний осцилограф FLUKE 125B/EU (4755818)
Все про товар
Опис
Характеристики
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
103800.00 ₴
Замовити
Все про товар
Оцінити товар
2.5 кг Гарантія: 12 місяців
Товар під замовлення. Актуальна ціна і терміни постачання потребують уточнення.
2 канали. Connect-and-View, IntellaSet™/AutoReading, сумісність з Fluke Connect, вимірювання гармонік. Смуга пропускання: 40 МГц. Час наростання імпульсу: 8,75 нс. ІР51. Читати далі
103800.00 ₴
Замовити
Додати до обраних
Порівняти
Порівняти
103800.00 ₴
Замовити
Опис

Компактний осцилограф-мультиметр ScopeMeter® серії 120В — це надійний прилад для пошуку несправностей та технічного обслуговування електричного та електромеханічного обладнання. Універсальність інструменту полягає у поєднанні функцій осцилографа, мультиметра та високошвидкісного реєстратора в одному пристрої.

Інноваційні функції промислових вимірювальних приладів ScopeMeter® серії 120В дозволяють технічним фахівцям пришвидшити пошук та усунення несправностей, а також отримувати необхідні дані для належного функціонування систем. Прилади забезпечують відображення форми сигналу з використанням технології автоматичної синхронізації Connect-and-View™, а також автоматичний перегляд вимірювань за допомогою Fluke IntellaSet™, при цьому ручне налаштування не потрібне. Функція виявлення подій дає змогу зберігати та реєструвати складні події, що перемежовуються, для подальшого перегляду та аналізу.

Режим Connect and View™: розпізнає форму сигналу й автоматично встановлює правильні параметри запуску для забезпечення стабільного, надійного та відтворюваного відображення. Дає змогу працювати практично з будь-якими сигналами, включно з сигналами електроприводів, без використання параметрів налаштувань і не торкаючись кнопок.

IntellaSet™/AutoReading: при використанні автоматичного зчитування застосовуються алгоритми для інтелектуального аналізу виміряних форм сигналів і на екрані відображаються найбільш підхожі значення вимірювань, що дозволяє значно спростити отримання необхідних даних. Наприклад, якщо вимірюваний сигнал є сигналом напруги в мережі, то автоматично відображаються показання середньоквадратичної напруги й частоти (Гц). Якщо ж сигнал є прямокутним, то автоматично відображаються розмах напруги та частота.

Промисловому обладнанню для нормальної роботи необхідне надійне джерело електроживлення. Використовуйте 2 входи для отримання основних параметрів електроживлення. В однофазних або трифазних збалансованих системах 2 входи промислового приладу ScopeMeter® серії 120B дозволяють виміряти середньоквадратичне значення напруги змінного струму та напругу постійного струму на каналі А, а також ті самі величини на каналі В. Потім прилад 125В може обчислити частоту, різність фаз, активну потужність (в кВт), реактивну потужність (в ВА або ВАр), коефіцієнт потужності (PF) або коефіцієнт реактивної потужності (DPF), а ще значення потужності для трифазної системи, всі фази якої мають однакову напругу й силу струму. Це стосується як збалансованих систем, так і активних навантажень.

Вимірювання гармонік: періодичні спотворення синусоїдальних коливань напруги, струму чи потужності. Гармоніки в системах розподілу потужності часто виникають внаслідок дії нелінійних навантажень, таких як імпульсні джерела живлення постійного струму та інші регульовані електрорушійні приводи. Гармоніки можуть призводити до перегрівання трансформаторів, провідників та електродвигунів. Діагностичний прилад дозволяє вимірювати до 51-ї гармоніки. Дані вимірювань відповідних параметрів, таких як постійні складові струму, коефіцієнт нелінійних спотворень (THD) і К-фактор, дозволяють отримати вичерпну інформацію про електричний стан навантаження.

Режим комплексного запису. Найскладніше фіксуються помилки, що виникають зрідка, однак постійно повторюються. Вони можуть бути спричинені поганими з’єднаннями, пилом / брудом, корозією чи просто пошкодженою проводкою. Обладнання може вийти з ладу також через інші фактори: вимкнення живлення, спадання напруги живлення, запуск чи зупинка двигуна. Можливо, вас не буде поруч, коли це станеться, але тестовий інструмент Fluke серії 120B буде й запише всі необхідні дані. Ви також можете створити графік мінімальних/максимальних пікових значень або зареєструвати лінію розгортки сигналу. На додачу при наявності карти пам’яті micro-SD час запису може бути збільшено до 14 днів. Для виявлення нерегулярних збоїв просто встановіть граничне значення для показань приладу чи осцилограми, після чого відхилення будуть відмічатися як унікальні події. Більше не потрібно робити пошук у величезних обсягах даних. Достатньо переходити від однієї зафіксованої події до іншої, зберігаючи при цьому доступ до всього масиву даних.

Сумісність з мобільним застосунком Fluke Connect: можливість порівняння та зіставлення результатів вимірювань у точках тестування допомагає краще зрозуміти характеристики сигналу та їхні зміни в часі; доступне збереження даних у хмарному сховищі Fluke Cloud™.

Функція перевірки промислових шин Bus Health Test дозволяє перевіряти якість електричних сигналів промислових інтерфейсів. У режимі Bus Health Test перевіряються електричні сигнали у промислових шинах і мережах з чіткою позначкою «Good» (Добрий), «Weak» (Слабкий) або «Bad» (поганий) разом із кожним виміряним значенням відповідного параметра. Виміряні значення порівнюються зі стандартними значеннями для інтерфейсу обраного типу (шина CAN, Profi-bus, Foundation Field, RS-232 тощо) або з унікальними еталонними значеннями, які можна задати за необхідності. Прилад Fluke 125B може перевіряти якість електричних сигналів відповідно до їхнього проходження мережею безвідносно до даних, що передаються. До того ж 125B перевіряє рівні сигналів, швидкість, час проходження та спотворення, порівнюючи їх із відповідними стандартними значеннями, що дозволяє виявляти такі несправності як неправильні кабельні з’єднання, погані контакти, ненадійне заземлення або непідхожі кінцеві пристрої.

Особливості

  • Цифровий осцилограф і мультиметр з двома входами
  • Смуга пропускання: 40 МГц
  • Зручна функція автоматичної синхронізації Connect-and-View™ для автоматичної роботи
  • Технологія IntellaSet™ забезпечує автоматичне і інтелектуальне налаштування цифрового виводу відповідно до виміряного сигналу
  • Перевірка промислових шин Bus Health Test та якості електроенергії
  • Функція виявлення подій реєстратора (Recorder Event Detect) забезпечує збереження сигналів, що перемежовуються та які важко знайти, на повторюваних формах сигналів до 4 кГц
  • Гармоніки напруги, струму і потужності
  • Міцна конструкція, що витримує вібрації 3g, удари 30g, з рівнем захисту IP51 відповідно до стандарту EN/IEC60529

Модельний ряд осцилографів Fluke серії 120B:

  • B/EU – версія для Європейського ринку
  • B/INT – версія для Інших країн світу
  • B/S – у комплекті ПЗ FlukeView® ScopeMeter® для Windows®

Технічні характеристики

Вертикально
Частотна характеристика — підключення по постійному струму Без давачів та вимірювальних щупів (з адаптером BB120) по постійному струму і до 40 МГц (–3 дБ)
З екранованими вимірювальними щупами STL120-IV 1:1 по постійному струму і до 12,5 МГц (–3 дБ) / по постійному струму і до 20 МГц (–6 дБ)
З давачем VP41 10:1 по постійному струму і до 40 МГц (–3 дБ)
Частотна характеристика — підключення по змінному струму (спад за нижніми частотами) Без давачів та вимірювальних щупів ˂ 10 Гц (–3 дБ)
З екранованими вимірювальними щупами STL120-IV 1:1 ˂ 10 Гц (–3 дБ)
З давачем VP41 10:1 ˂ 10 Гц (–3 дБ)
Час наростання (без давачів і вимірювальних щупів) ˂ 8,75 нс
Вхідний імпеданс Без давачів та вимірювальних щупів 1 МОм//20 пФ
З BB120 1 МОм//24 пФ
З екранованими вимірювальними щупами STL120-IV 1:1 1 МОм//230 пФ
З давачем VP41 10:1 5 МОм//15,5 пФ
Чутливість від 5 мВ до 200 В/под.
Аналоговий обмежувач смуги пропускання 10 кГц
Режими відображення A, -A, B, -B
Максимальна напруга на входах А і В Постійна, з вимірювальними щупами або давачем VP41 600 В RMS CAT IV, 750 В RMS макс. напруга
З BB120 600 В RMS
Максимальна коливальна напруга між будь-яким терміналом та заземленням 600 В RMS CAT IV, 750 В RMS до 400 Гц
Горизонтально
Режими роботи осцилографа нормальний, одиничний, режим розгортки
Діапазони (норм.) Еквівалентна вибірка від 10 до 500 нс/под.
Вибірка в реальному часі від 1 мкс до 5 с/под.
Одиничний (в реальному часі) від 1 мкс до 5 с/под.
Розгортка (в реальному часі) від 1 с до 60 с/под.
Частота дискретизації (одночасно для обох каналів) Рівномірна дискретизація (повторювані сигнали) до 4 Гвиб/с
Дискретизація в реальному масштабі часу від 1 мкс до 60 с/под. 40 Мвиб/с
Пуск
Режими оновлення екрана у режимі автоколивань, у режимі синхронізації
Джерело А, В
Чутливість А і В постійний струм і до 5 МГц 0,5 под або 5 мВ
при 40 МГц 1,5 поділки
при 60 МГц 4 поділки
Фронт додатний, від'ємний
Розширені функції осцилографа
Режими відображення нормальний виявлення викидів від 25 нс; відображення безперервної осцилограми аналогового типу
згладжування придушення відображення шумів сигналу
сплески вимк. не реєструє викиди між відліками
що огинає реєстрація й відображення мінімального та максимального показань за період часу
Автоматичне налаштування (Connect-and-View™) Безперервне повністю автоматизоване регулювання масштабу за осями напруги й часу, рівнів запуску розгортки, мертвої зони запуску й виходу з синхронізації. Можливість ручного налаштування амплітуди, швидкості розгортки чи рівня запуску.
Вхід А та вхід В
Вказані нижче значення похибок (відсотки від показань + кількість символів молодшого розряду) чинні в діапазоні від 18 до 28 °C.
На кожен °C поза межами діапазону слід додати 0,1 × (нормована похибка). При вимірюванні напруги давачем 10:1 слід додати похибку давача + 1%. Не екрані має відображатися більше одного періоду сигналу.
Напруга постійного струму (V DC)
Діапазони 500 мВ, 5 В, 50 В, 500 В, 750 В
Похибка ± (0,5 % + 5)
Придушення синфазної завади (CMRR) >100 дБ при постійному струмі, > 60 дБ при 50, 60 або 400 Гц
Відліки у всьому діапазоні 5 000 відліків
TRUE-RMS-значення напруги (В змінного та В змінного + В постійного струму)
Діапазони 500 мВ, 5 В, 50 В, 500 В, 750 В
Похибка у межах від 5 до 100% діапазону (підключення по постійному струму) від постійного струму 60 Гц (В змінного + постійного струму) ± (1 % + 10)
від 1 до 60 Гц (В змінного струму) ± (1 % + 10)
Похибка у межах від 5 до 100% діапазону (підключення по змінному або по постійному струму) від 60 Гц до 20 кГц ± (2,5 %+15)
Придушення постійної складової (тільки для напруги змінного струму) > 50 дБ
Придушення синфазної завади (CMRR) >100 дБ для постійного струму
> 60 дБ при 50, 60 або 400 Гц
Відліки у всьому діапазоні 5 000 відліків, показання приладу не залежить від коефіцієнта амплітуди сигналу
Пік
Режими максимальне пікове значення, мінімальне пікове значення або розмах
Діапазони 500 мВ, 5 В, 50 В, 500 В, 2 200 В
Похибка максимальне / мінімальне пікове значення 5% від діапазону
розмах сигналу 10% від діапазону
Відліки у всьому діапазоні 500 відліків
Частота (Гц)
Діапазони 1 Гц, 10 Гц, 100 Гц, 1 кГц, 10 кГц, 100 кГц, 1 МГц, 10 МГц, 70 МГц
Діапазони частот від 15 Гц (1 Гц) до 50 МГц при безперервному автоматичному налаштуванні
Похибка в діапазоні від 1 Гц до 1 МГц ± (0,5 % + 2)
Відліки у всьому діапазоні Максимальний показник дисплея 10 000
Число обертів на хвилину
Максимальний показник 50,00 тис. об./хв.
Похибка ± (0,5 % + 2)
Робочий цикл (Імпульс)
Діапазон від 2 до 98 %
Діапазон частот від 15 Гц (1 Гц) до 30 МГц при безперервному автоматичному налаштуванні
Тривалість імпульсу (PULSE)
Діапазон частот від 15 Гц (1 Гц) до 30 МГц при безперервному автоматичному налаштуванні
Відліки у всьому діапазоні 1 000 відліків
Сила струму (AMP)
З струмовими кліщами Діапазони Як при вимірюванні напруги пост. струму, напруги змінного струму, напруги пост. і змін. струму або пікового значення
Коефіцієнти посилення 0,1 мВ/A, 1 мВ/A, 10 мВ/A, 100 мВ/A, 400 мВ/A, 1 В/A, 10 мВ/мА
Похибка Як при вимірюванні напруги пост. струму, напруги змінного струму, напруги пост. і змін. струму або пікового значення (додавання похибки вимірювання струму)
Температура (TEMP) з додатковим давачем температури
Діапазон 200 °C/поділка (200 °F/поділка)
Коефіцієнт посилення 1 мВ/°C і 1 мВ/°F
Похибка Як при вимірюванні напруги пост. струму (додавання похибки вимірювання температури)
Децибели (дБ)
0 дБВ 1 В
0 дБм (600 Ом / 50 Ом) 1 мВт відповідає 600 Ом або 50 Ом
дБ напруги Напруга постійного, змінного або змінного + постійного струму
Відліки у всьому діапазоні 1 000 відліків
Коефіцієнт амплітуди (CREST)
Діапазон 1–10
Відліки у всьому діапазоні 90 відліків
Фаза
Режими від A до B, від B до A
Діапазон від 0 до 359 градусів
Роздільна здатність 1 градус
Потужність
Схеми підключення 1-фазна / 3-фазна, 3-провідні збалансовані навантаження (для 3-фазних систем: тільки основна гармоніка, тільки в режимі AUTOSET автоматичного налаштування)
Коефіцієнт потужності (PF) Співвідношення активної та повної потужності: від 0,00 до 1,00
Вт Середньоквадратичне значення добутку відліків на вході А (напруга) і на вході В (сила струму)
Відліки у всьому діапазоні: 999 відліків
ВА В (середньоквадратичне значення) × А (середньоквадратичне значення)
Відліки у всьому діапазоні: 999 відліків
Реактивна потужність (ВАр) √((VA)"2"-W"2")
Відліки у всьому діапазоні: 999 відліків
Напруга ШІМ
Призначення Вимірювання параметрів широтно-імпульсних модульованих сигналів, наприклад, виходів зворотного перетворювача електрорушійного приводу
Принцип дії Показники відображають ефективну напругу відповідно до середнього значення за вибірками за ціле число періодів основної частоти
Похибка Як при вимірюванні середньоквадратичного значення напруги для гармонійних сигналів
Між входом A і загальною шиною
Ом (Ω)
Діапазони 50 Ом, 500 Ом, 5 кОм, 50 кОм, 500 кОм, 5 МОм, 30 МОм
Похибка ± (0,6 % + 5) 50 Ом ± (2 % + 20)
Відліки у всьому діапазоні від 50 Ом до 5 МОм — 5 000 відліків, 30 МОм — 3 000 відліків
Вимірювальний струм від 0,5 мА до 50 нА, зменшується з ростом межі вимірювань
Напруга розімкненого кола ˂4 В
Перевірка цілісності кіл (Cont)
Звуковий сигнал ˂ (30 Ом ± 5 Ом) в діапазоні 50 Ом
Вимірювальний струм 0,5 мА
Виявлення коротких замикань ≥ 1 мс
Діод
Вимірювальна напруга при 0,5 мА >2,8 В
при розімкненому колі ˂4 В
Вимірювальний струм 0,5 мА
Полярність + на вході A, – на загальному проводі COM
Ємність (CAP)
Діапазони 50 нФ, 500 нФ, 5 мкФ, 50 мкФ, 500 мкФ
Відліки у всьому діапазоні 5 000 відліків
Вимірювальний струм від 500 нА до 0,5 мА, зростає з ростом межі вимірювань
Додаткові функції вимірювань
Встановлення нуля Встановлює фактичне значення в якості еталонного
Режим AutoHold (на вході А) Виявляє і фіксує стабільні результати вимірювання. При виявленні стабільних показань генерує звуковий сигнал. Функція AutoHold працює з основним результатом вимірювання, з граничними значеннями 1 В (розмаху) для сигналів змінного і 100 мВ для сигналів постійного струму
З фіксованою десятковою точкою Активується при використанні клавіш ослаблення
Отримання показань за допомогою курсорів
Джерела А, В
Одна вертикальна лінія Отримання середнього, мінімального і максимального значення
Середнє, мінімальне і максимальне значення; час від початку зняття показань (в режимі ROLL безперервної розгортки, прилад в режимі HOLD)
Мінімальний і максимальний показники, час від початку зняття показань (в режимі RECORDER запису, прилад в режимі HOLD)
Величини гармонік в режимі POWER QUALITY контролю якості електроенергії
Подвійні вертикальні лінії Значення розмаху сигналу, тимчасового інтервалу і зворотного тимчасового інтервалу
Середнє, мінімальне і максимальне значення; значення тимчасового інтервалу (в режимі ROLL безперервної розгортки, прилад в режимі HOLD)
Подвійні горизонтальні лінії Зчитування максимального і мінімального значень і розмаху сигналу
Час наростання або спадання Тривалість перехідного процесу, значення 0%-рівня та 100%-рівня (при ручному або автоматичному встановленні рівня; автоматичне встановлення рівня можливе лише в одноканальному режимі)
Похибка Як похибка осцилографа
Реєстратор
Реєстратор фіксує показання вимірювача в режимі вимірювача або безперервно реєструє вибірки сигналів в режимі осцилографа. Інформація зберігається у вбудованій пам'яті приладу або на змінній карті пам'яті SD (тільки моделі 125В або 124В).
Результати відображаються на дисплеї самописця, на екрані будується графік залежності мінімального і максимального значень вимірювань від часу або виводиться форма сигналу по всіх зафіксованих відліках.
Результати вимірювань
Швидкість вимірювань Макс. 2 вимірювання/сек
Обсяг записуваних даних (мін., макс., середнє значення) 2 мільйони показань для 1 каналу
Тривалість запису 2 тижні
Максимальна кількість подій ="1024"
Запис форми сигналу
Максимальна частота дискретизації 400 тисяч відліків/с
Розмір вбудованої пам'яті Ємність запису — 400 мільйонів відліків
Тривалість запису у вбудовану пам'ять 15 хвилин з інтервалом 500 мкс
11 годин з інтервалом 20 мс
Ємність карти SD для запису 1,5 мільярда відліків
Тривалість запису на карту SD 11 годин з інтервалом 500 мкс
14 днів з інтервалом 20 мс
Максимальна кількість подій ="64"
Якість електроенергії
Показання Вт, ВА, ВАр, коефіцієнт потужності (PF), коефіцієнт реактивної потужності (DPF), Гц
Вт, ВА, діапазони ВАр (авто) від 250 Вт до 250 МВт, 625 МВт, 1,56 ГВт
Якщо обрано: сумарна частота (% r) ± (2 % + 6)
Якщо обрано: основна частота (% f) ± (4 % + 4)
DPF від 0,00 до 1,00
PF від 0,00 до 1,00, ±0,04
Діапазон частот від 10,0 Гц до 15,0 кГц
від 40,0 до 70,0 Гц
Гармоніки від постійного струму до 51
Показання / Показання курсора (основна частота від 40 до 70 Гц) В (середньокв. знач.), А (середньокв. знач.) / Вт Можна вибрати значення для кожної гармоніки, починаючи з першої
Включає частоту першої гармоніки, фазовий кут і К-фактор (в амперах і ватах)
Тестер для перевірки стану шин
Тип Підтип Протокол
AS-i NEN-EN50295
CAN ISO-11898
Interbus S RS-422 EIA-422
Modbus RS-232 RS-232/EIA-232
RS-485 RS-485/EIA-485
Foundation Fieldbus H1 61158 тип 1; 31,25 Кбіт
Profibus DP EIA-485
PA 61158 тип 1
RS-232 EIA-232
RS-485 EIA-485
Загальні характеристики
Дисплей Тип 5,7 дюймів, кольоровий, активна матриця TFT
Роздільна здатність 640 × 480 пікселів
Відображення форми сигналу на дисплеї Вертикально 10 поділок по 40 пікселів
Горизонтально 12 поділок по 40 пікселів
Живлення Зовнішнє через адаптер живлення BC430
Вхідна напруга від 10 до 21 В постійного струму
Споживана потужність зазвичай 5 Вт
Вхідний з'єднувач гніздо діаметром 5 мм
Внутрішнє через комплект батарей BP290
Живлення від батареї літієво-іонний акумулятор 10,8 В
Час роботи 7 годин при 50%-вій яскравості підсвічування
Час заряджання 4 години з вимкненим діагностичним приладом, 7 годин з увімкненим діагностичним приладом
Допустима навколишня температура від 0 до 40 ° C (від 32 до 104 ° F) під час заряджання
Пам'ять Внутрішня пам'ять може зберігати 20 наборів даних (дані сигналу на екрані і налаштування) Гніздо для карти пам'яті microSD з додатковою картою SD (макс. 32 ГБ)
Фізичні характеристики Розмір 259 × 132 × 55 мм 
(10,2 × 5,2 × 2,15 дюйми)
Вага 1,4 кг (3,2 фунти) з батареєю
Інтерфейс З оптичною розв'язкою Передача копій зображень на екрані (растрові зображення), налаштувань і даних
USB для підключення до ПК / ноутбука Оптично ізольований USB-адаптер / кабель OC4USB, з використанням програмного забезпечення FlukeView® для Windows®
Додатковий WiFi-адаптер Швидке перенесення копій екрана (растрових), налаштувань і даних на ПК, ноутбук, планшет, смартфон тощо. Для під'єднання WiFi-ключа передбачений USB-порт. З міркувань безпеки не використовуйте порт USB з кабелем.
Умови навколишнього середовища
Вимоги до умов навколишнього середовища MIL-PRF-28800F, Клас 2
Температура Робота від батареї від 0 до 40°C (від 32 до 104 °F)
Робота від мережевого адаптера від 0 до 50°C (від 32 до 122 °F)
Зберігання від –20 до 60°C (від –4 до 140 °F)
Робоча вологість при температурі від 0 до 10°C (від 32 до 50 °F) без конденсації
при температурі від 10 до 30°C (від 50 до 86 °F) 95%
при температурі від 30 до 40°C (від 86 до 104 °F) 75%
при температурі від 40 до 50°C (від 104 до 122 °F) 45%
Зберігання при температурі від –20 до 60°C (від –4 до 140 °F) без конденсації
Висота 3 км (10 000 футів) CAT III 600 В
2 км (6 600 футів) CAT IV 600 В
Зберігання 12000 м (40000 футів)
Електромагнітна сумісність IEC 61326-1: промислове обладнання; CISPR 11: група 1, клас A
Корея (KCC): обладнання класу А (промислове устаткування мовлення та зв'язку)
США (FCC): 47 CFR 15, підрозділ C. Прилад звільняється від ліцензування згідно з пунктом 15.103
Бездротовий зв’язок за допомогою адаптера Діапазон частот: 2412 - 2462 МГц
Вихідна потужність: ˂ 100 мВт
Безпека IEC 61010-1: ступінь забруднення 2
IEC 61010-2-033: CAT IV 600 В/CAT III 750 В
Максимальна напруга на входах А і В безпосередньо на вході або з проводами 600 В (середньоквадратичне) CAT IV і нижче
з адаптером BB120 для з'єднання роз'єму типу «банан» 600 В (середньоквадратичне) і нижче
Максимальна коливальна напруга між будь-яким терміналом та заземленням 600 В (середньоквадратичне значення) САТ IV, 750 В (середньоквадратичне значення) до 400 Гц

Осцилографи та робота з ними

Youtube video

Youtube video

Youtube video

Youtube video

Комплектація, зовнішній вигляд та характеристики товару можуть відрізнятись від показаних на сайті та змінюватись виробником без повідомлення. Перед покупкою уточнюйте у менеджера.
Копіювання матеріалів з сайту masteram.com.ua дозволяється лише за умови зазначення авторства та розміщення зворотного текстового посилання на кожен скопійований контент.
Характеристики
Кількість каналів
  • двоканальний
Смуга пропускання
  • 40 МГц
Тип
  • портативний
Частота дискретизації
  • 4 Гвиб/с
Діагональ екрану
  • 5,7" TFT-дисплей
Об'єм пам'яті
  • 400 кБ
Відео
Youtube video
Youtube video
Youtube video
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти