Час зустрітися наживо

04.10.2023

Більшість з нас продовжує працювати у власній сфері та намагається максимально зберегти бізнес і зв'язки. Ми робимо неможливе і навіть більше, та все ж нам бракує живих зустрічей і спілкування, особливо в межах галузевих заходів, які, як жоден інший формат, сприяють налагодженню контактів та формуванню довгострокових форм співпраці. Час виправити ситуацію та синхронізуватися! Час зустрітися!

Запрошуємо відвідати наші стенди на спеціалізованих міжнародних виставках у Києві 17-19 жовтня 2023 р.

Команда Masteram братиме участь одразу в чотирьох (!) спеціалізованих міжнародних виставках, які одночасно відбуватимуться у Міжнародному виставковому центрі м. Києва 17 - 19 жовтня 2023.

На цій мегаподії 4-в-1 Masteram представить як продукцію брендів UNI-T та Fluke, авторизованим дистриб'ютором яких ми є на ринку України, так і власну продукцію.

Для участі у всіх чотирьох виставках достатньо зареєструватися на будь-якій з них, обравши тематику, найближчу вам за сферою діяльності або інтересів та заповнивши відповідну реєстраційну форму:

  • ELECTRO INSTALL (електрообладнання та прилади, електромонтажні матеріали та інструменти, вимірювальна техніка, джерела безперебійного живлення)
  • E‑COMPS+DIGITEC (електронні компоненти, стандартні та інтелектуальні силові модулі, друковані плати, цифрові мережі, IoT, технології цифровізації)
  • ECOENERGY EXPO (енергетичне та електротехнічне обладнання для сонячних та вітрових електростанцій, системи автономного електропостачання та акумулювання енергії, LED освітлення)
  • ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ (електротехнічне та енергетичне устаткування, електричні підстанції, лінії електропередач, контрольно-вимірювальні прилади і автоматика)

З нетерпінням очікуємо можливості продемонструвати вам наші найкращі прилади, обладнання та рішення, які оптимально відповідають вашим потребам, обговорити потенційну співпрацю, поділитися думками чи просто познайомитися особисто.

До зустрічі на наших стендах F-4-3 (UNI-T) та E-3-2 (Fluke & Masteram) за адресою: Київ, МВЦ, Павільйон 1, Броварський пр-т, 15, станція метро Лівобережна.

Войти в чат
Українська Офлайн Техподдержка Офлайн
ru
Українська Русский
Войти в чат
Українська Офлайн Техподдержка Офлайн
Все бренды
Посмотреть весь каталог
Чат по продажам
 Українська не в сети
 Техподдержка не в сети
Контакты
Телефон:
Заказать обратный звонок
Email:
Сравнить
Не выбрано товаров для сравнения
Чат по продажам
Контакты
Сравнить