Відеоогляд мультиметра-пробника UNI-T UT118A

27.03.2012

Цифровий мультиметр-пробник UNI-T UT118A - це прилад, основною відмінною рисою якого є безпосередньо його конструкція. Завдяки своїм компактним розмірам, цифровий мультиметр-пробник UNI-T UT118A можна використовувати в складних робочих умовах, коли, наприклад, просто ніде поставити звичайний цифровий мультиметр. Мультиметр UT118Aволодіє вбудованим РК-дисплеєм, завдяки якому, показання вимірювань завжди знаходяться перед очима.

У цьому відеоогляді цифрового мультиметра-пробника UNI-T UT118A технічні фахівці магазину інструментів Masteram розкажуть про його конструкцію та основні функції.

Вимірювальний прилад, конструкція якого розрахована для максимальної зручності при роботі в обмежених умовах, наприклад, коли сам пристрій ніде поставити. Прилад є безпосередньо вимірювальним щупом, а його покази завжди перед очима.

Перед початком використання, достатньо підключити щуп до загального входу, і перевести в робоче положення вимірювальний.

Для перемикання між основними режимами передбачений трьохпозиційний перемикач. Кнопка SELECT в режимі вимірювання напруги змінює рід струму. Окремою кнопкою можна включити підсвічування.

Присутні функції утримання даних, а також максимум / мінімум.

За допомогою кнопки SELECT можна вибрати:

  • вимірювання опору
  • ємності
  • продзвонювання кола
  • або перевірки діодів.

Динамік продзвонювання досить гучний. В умовах поганої видимості допомагає вбудований ліхтарик.

У підсумку зазначимо що цифровий мультиметр-пробник UNI-T UT118A – універсальний мультиметр, який буде незамінним помічником для електромонтажників.

Копіювання матеріалів з сайту masteram.com.ua дозволяється тільки за умови вказівки авторства і розміщення зворотнього текстового посилання на кожен скопійований контент.

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Онлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Онлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти