Відеоогляд портативного цифрового осцилографа UNI-T UT1025C

06.04.2012

Серія осцилографів UNI-T UTD1000 в черговий раз доводить, що за співвідношенням "ціна-якість" портативні осцилографи UNI-Trend є одним з найбільш вдалих рішень на ринку вимірювальних приладів. Ми підготували відеоогляд запам'ятовуючого осцилографа UNI-T UTD1025C, в якому продемонстрували його функціональність і зручність у використанні.

Портативний цифровий осцилограф UNI-T UTD1025C – двоканальний осцилограф із смугою пропускання 25 МГц, частотою семплювання 125 Мвиб/с і довжиною внутрішньої пам'яті до 2 ? 512 К. UNI-T UTD1025C можна також використовувати як мультиметр для вимірювання змінного і постійного струму і напруги, опору і ємності. Запам'ятовує осцилограф володіє стандартними математичними функціями (додавання, віднімання, множення, ділення, ШПФ), функціями курсорних вимірювань, збереження та відтворення осцілограмм, а також широкими можливостями по синхронізації сигналу, враховуючи режим синхронізації по відеосигналу. Наші технічні фахівці подавали на входи «X» і «Y» осцилографа сигнали близьких частот, щоб показати на екрані фігури Ліссажу.

Докладніше дізнатися про прилад, розглянути його комплектацію і побачити в дії ви можете в нашому відеоогляді.

Копіювання матеріалів з сайту masteram.com.ua дозволяється тільки за умови вказівки авторства і розміщення зворотнього текстового посилання на кожен скопійований контент.

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти