ТОП-5 товарів для автомобілістів

20.02.2020

Дорога – непередбачуване місце, особливо коли ви долаєте її на автомобілі. І якщо неочікуваної неприємності на кшталт розрядженого акумулятора чи пробитого колеса не вдалось уникнути, можна спробувати впоратись з її наслідками самостійно! Тому навіть якщо ваша професійна діяльність не пов’язана з ремонтом машин (і ви не плануєте перекваліфікуватись найближчим часом), кілька інструментів у багажнику точно не будуть зайвими.

Інструменти для автомобілістів

Саме про них ми й розповімо у цій статті: про їхні основні функції та характеристики, а також про те, як саме їх застосовувати для ремонту та діагностики автомобілів.

Зміст
  1. Цифровий автомобільний мультиметр UNI-T UT107
  2. Ендоскоп UNI-T UT665
  3. Струмовимірювальні кліщі Accta AT-600C
  4. Набір торцевих головок з тримачем Pro'sKit SK-42601M
  5. Пускозарядний пристрій для автомобільного акумулятора Smartbuster T240

Цифровий автомобільний мультиметр UNI-T UT107

Мультиметри – це універсальні багатофункціональні пристрої, сфера застосування яких розповсюджується і на автомобілі. Перевага моделі UNI-T UT107 в тому, що з її допомогою можна виміряти частоту оборотів колінчатого валу двигуна.

Також він виконує звичні функції мультиметра, вимірюючи струм, напругу, частоту, опір, температуру та дозволяє тестувати діоди та перевіряти провідність електричного кола.

Мультиметр UNI-T UT107

Тож, з допомогою мультиметра UNI-T UT107 в автомобілі можна:

  • перевірити запобіжник;
  • виміряти напругу акумулятора;
  • перевірити витік струму;
  • виміряти частоту обертів колінчатого валу двигуна;
  • перевірити давачі;
  • виміряти опір проводів;
  • перевірити генератор.

Сучасні автомобілі мають безліч електронних компонентів, для перевірки яких рекомендуємо використовувати мультиметр, а саме модель UNI-T UT107 як надійний та точний інструмент.

Відеоогляд цифрового автомобільного мультиметра UNI-T UT109

Практично брат-близнюк мультиметра UNI-T UT107 – модель UNI-T UT109.

Ендоскоп UNI-T UT665

Ендоскоп UNI-T UT665

Водонепроникний ендоскоп UNI-T UT665 оснащений гнучким зондом, що дозволяє оцінити стан важкодоступних місць в автомобілі, зокрема, бензобака, елементів двигуна, випускної системи та коробки передач. Це перевірений спосіб виявити корозійні плями, тріщини, сторонні предмети та інші дефекти. Словом, переконатись у цілісності внутрішніх елементів вашого авто.

Модель UNI-T UT665 заслуговує на увагу, тому що вона:

• водонепроникна (ступінь захисту IP67);
• має гнучкий зонд;
• залучає чотирьохрівневе світлодіодне підсвічування;
• оснащена 2,4-дюймовим TFT-дисплеєм та 0,3 Мп сенсором;
• дозволяє оглядати під кутом 180°;
• створена одним з найпопулярніших виробників на ринку, що гарантує якість та стабільність використання.

Своєчасне діагностування автомобіля з допомогою ендоскопа може значно знизити витрати на техобслуговування. Ви також можете бути впевненими в тому, що в майстерні відремонтують саме те, що потребує ремонту.

Відеоогляд ендоскопа UNI-T UT665

Коротке відео про те, як працює та де використовується цей пристрій.

Струмовимірювальні кліщі Accta AT-600C

Струмовимірювальні кліщі Accta AT-600C

Струмовимірювальні кліщі Accta AT-600C – це ефективний інструмент для перевірки електрообладнання автомобіля. Пристрій дозволяє проводити безконтактну діагностику. Це позбавляє необхідності відключати коло живлення авто – процес, що потребує затрат енергії, часу та спеціальних навиків. З кліщами вам необхідно буде лише розмістити провідник у затискач.

З допомогою кліщів Accta AT-600C можна перевірити запобіжник, акумуляторну батарею, генератор й інші споживачі електроенергії в машині. Пристрій універсальний: ви можете використовувати його і поза автомобілем. Кліщі вимірюють струм, ємність, опір, частоту, а ще тестують діоди та перевіряють провідність електричного кола.

Зверніть увагу! Струм витоку – запеклий ворог акумуляторної батареї у сучасних автомобілях. Навіть коли машина стоїть у гаражі, електричні компоненти споживають струм. Струмовимірювальні кліщі допомагають зупинити витік та запобігти швидкої смерті акумулятора.

Відеоогляд струмовимірювальних кліщів Accta AT-600C

Набір торцевих головок з тримачем Pro'sKit SK-42601M

Набір Pro'sKit SK-42601M містить 14 торцевих головок різних розмірів, 72-зубчастий ключ-тріскачку, універсальний шарнір, магнітні насадки та спеціальний адаптер з вбудованим світлодіодом. Яка ж від цього користь в обслуговуванні автомобілів?

Набір торцевих головок з тримачем Pro'sKit SK-42601M

По-перше, швидкороз'ємна система гарантує швидке та легке розбирання деталей двигуна чи кузова автомобіля. По-друге, реверсивний 72-зубчастий ключ з тріскачковим механізмом та універсальний шарнір забезпечують зручність роботи з гайками у вузьких просторах. Крім того, спеціальні магнітні насадки в наборі дозволяють діставати та викручувати свічки запалювання автомобіля.

Останнє, але не менш важливе – це допоміжний пристрій зі світлодіодом. Він кріпиться до інструментів для обслуговування автомобілів та освітлює місце ремонту без природного або спеціального штучного джерела світла.

Набір для техобслуговування  Pro'sKit SK-42601M постачається у міцному металевому кейсі, інструменти у якому зберігаються в окремих комірках. Відтепер жодного безладу!

Відеоогляд набору торцевих головок Pro'sKit SK-42601M

Розглянути набір ближче та послухати про його переваги ви можете у цьому відео:

Пускозарядний пристрій для автомобільного акумулятора Smartbuster T240

Акумуляторні батареї мають звичку розряджатися у найбільш неочікуваний та недоречний момент. Ось чому пускозарядні пристрої для автомобільного акумулятора – це те, без чого не може обійтись жоден автомобіліст, незалежно від пори року. Ми рекомендуємо модель Smartbuster T240.

Пускозарядний пристрій для автомобільного акумулятора Smartbuster T240

Це компактний пристрій, захищений від усіх негараздів (вологи, пилу, а також від короткого замикання, реверсного під'єднання, перевищення струму, перенапруги, низького заряду батареї, перевищення частоти напруги та перегрівання батареї). З його допомогою можна запустити двигун автомобіля з розрядженим акумулятором; крім того, сам Smartbuster T240 заряджається від автомобільного прикурювача.

Приємне доповнення до основних функцій – це потужний світлодіодний ліхтарик та можливість оживити невеликі електронні пристрої (смартфон, планшет, камеру, GPS-навігатор тощо).

Як запустити двигун з розрядженим акумулятором

Усім, хто налаштований скептично, пропонуємо переглянути відеоогляд, у якому ми перевірили функціональність пускозарядного пристрою.

Як знайти струм витоку в авто (відеоінструкція)

Стільки розмов про те, якими інструментами можна знайти струм витоку в авто, але жодної практичної настанови. Виправляємо ситуацію!

Відповідальне та дбайливе ставлення до електроніки в автомобілі – це запорука її довгого життя. Використання мультиметра, ендоскопа та струмовимірювальних кліщів допомагає виявити несправність ще до звернення у майстерню. Набір для техобслуговування корисний для ремонту власними руками та, наприклад, заміни коліс. А пускозарядний пристрій може виручити вас, якщо ви застрягнете у безлюдному місці з розрядженим акумулятором.

В ідеальному світі це мінімальний набір "виживання та діагностики" для кожного автолюбителя. Крім того, він згодиться для проведення ремонтних робіт вдома. Суцільна вигода!

Подобаються наші статті? Тоді ви заціните і відео на цю тему!

Команда Masteram

Копіювання матеріалів з сайту masteram.com.ua дозволяється тільки за умови вказівки авторства і розміщення зворотнього текстового посилання на кожен скопійований контент.

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Онлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Онлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти