Подбайте про здоровий зір з LED-лампами TaoTronics

31.08.2016
30.08.18

Вам знайоме відчуття втоми очей – сльозотеча чи, навпаки, сухість, затуманення, двоїння чи, навіть, біль? Більшість з нас відчуває посилення дискомфорту в очах саме в осінньо-зимовий період, коли денного природного світла катастрофічно не вистачає. Одним з важливих аспектів гігієни зору, однозначно, є використання відповідних освітлювальних приладів.

Зміст
  1. Переваги технології LED
  2. Чому TaoTronics – настільні LED-лампи нового покоління
    1. Відсутність тіней
    2. Вбудований USB-порт
    3. Зміна температури кольору світла
  3. Характеристики лампи TaoTronics TT-DL07
  4. Асортимент LED-ламп на Masteram

Переваги технології LED

Серед усього розмаїття пропозиції на ринку, хочемо звернути вашу увагу на LED-лампи TaoTronics. але спочатку кілька слів про саму технологію LED.

Технологія LED (light emitting diode), від моменту розробки першого практичного світлодіода в 1962-му році компанією General Electric, не перестає розвиватись і знаходити застосування в найрізноманітніших сферах нашого життя. Впродовж років, вчені і лабораторії з різних куточків світу продовжують працювати над вдосконаленням технології, шукають нові шляхи для оптимізації та нові галузі для використання.

Одна з галузей, яка суттєво відчула на собі всі переваги і можливості світлодіодів – це внутрішнє і зовнішнє освітлення приміщень. LED-лампи мають декілька значних переваг над звичайними лампами розжарювання і КЛЛ (компактними люмінесцентними лампами). Найбільш суттєві з них:

  • Економічність – споживання на 80-90% менше електроенергії
  • Ефективність – життєвий цикл коливається між 50,000 і 100,000 годин (при використанні 8 годин в день така лампа може прослужити до 34 років)
  • Висока світлова віддача – до 146 лм на 1 Вт
  • Безпека – температура при роботі не перевищує 60 °C, лампи не потребують високої напруги
  • Широкий діапазон температури кольору світлодіодів – від теплого білого 2700 К до холодного білого 6500 К
  • Екологічність – під час виробництва не використовується ртуть і фосфор

Завдяки цим та іншим перевагам, значної популярності набувають настільні світлодіодні лампи. В українських магазинах вже представлена низка моделей від кількох виробників, але більшість з них є однотипними та неоригінальними, з точки зору дизайну, виробами, з обмеженими характеристиками. Єдина перевага таких виробів – відносно дешева ціна. Але прогрес не стоїть на місці, й на зміну застарілим моделям ринок пропонує більш цікаві оригінальні вироби з новими характеристиками і властивостями. Чільне місце серед таких прогресивних виробників займає компанія TaoTronics.

У цьому матеріалі ми ознайомимо вас з кількома найпопулярнішими та доступними по ціні моделями настільних ламп. Принагідно, також дамо кілька рекомендацій, на що саме варто звертати увагу при виборі.

Чому TaoTronics – настільні LED-лампи нового покоління

Youtube video

Герої цього матеріалу – настільні LED-лампи нового покоління TaoTronics. Вони отримали найвищі оцінки від авторитетного німецького видання Buerotest, а також є бестселерами в своїх категоріях на міжнародних торговельних майданчиках, зокрема amazon.com. Характерна риса цих ламп – універсальність. Завдяки цьому, їх можна використовувати як в офісі (для роботи), так і вдома (для навчання, читання та, навіть, як нічник дитячої кімнати під час сну).

Відсутність тіней

Ще одним важливим фактором є те, що обидві лампи безтіньові. Цим вони вигідно відрізняються від більшості інших ламп на нашому ринку. Так, завдяки продуманому дизайну, освітлювальні елементи TaoTronics запобігають утворенню тіні під час роботи, що, в свою чергу, знімає напруження і запобігає втомі очей. Це значна перевага, адже працювати в таких умовах значно комфортніше і безпечніше для здоров’я. Попереду черговий навчальний рік і відсутність тіні при освітленні буде особливо корисною школярам і студентам.

Вбудований USB-порт

Ще одна особливість – це вбудований USB-порт. Він може використовуватись для заряджання різноманітних електронних пристроїв, від смартфонів до MP3-плеєрів та планшетів. Лампу при цьому можна не вмикати.

Зміна температури кольору світла

Особливої уваги заслуговує функція «зміна температури кольору світла»

Температура кольору – надзвичайно важлива характеристика, про яку не потрібно забувати при роботі в умовах з кімнатним освітленням. Саме вона має прямий вплив на те, наскільки напруженими будуть ваші очі і як швидко настане втома. На ілюстрації чітко відображена різниця між світлом з різною температурою кольору і кожен має змогу інтуїтивно здогадатись, яке світло є більш сприятливим для тієї чи іншої діяльності.

Кольори світла з різною температурою

З допомогою сенсорної кнопки, температуру кольору світла TaoTronics TT-DL09 можна регулювати в діапазоні від 2700 К до 6500 К. Ця модель оснащена функцією запам’ятовування параметрів, завдяки якій не потрібно повторно налаштовувати температуру світла перед початком роботи, а використовувати пристрій в такому стані, в якому він був перед вимкненням.

Youtube video

Характеристики лампи TaoTronics TT-DL07

Більш функціональна модель, TaoTronics TT-DL07, також оснащена функцією запам’ятовування параметрів і дозволяє регулювати яскравість в діапазоні від 2700 К до 6700 К. В комплект входить регульований затискач ніжки, який дозволяє зафіксувати лампу практично в будь-якому положенні і на будь-якій поверхні. Це особливо стане в нагоді в місцях з обмеженим вільним простором (робочий стіл, лабораторія і т.п.). Додатково лампа має функцію автовимкнення (до 60 хвилин).

На основі розміщена панель управління, за допомогою якої можна вибрати один з чотирьох режимів роботи:

  • Режим «для навчання» (5500 – 6700 К): підвищує увагу і концентрацію світлом з високою температурою кольору, сприятливий для навчання та роботи
  • Режим «для читання» (4500 – 5500 К): стимулює концентрацію і знижує напруження на очі світлом з середньою температурою кольору, сприятливий для роботи в офісі
  • Режим «для відпочинку» (2700 – 3700 К): допомагає зняти стрес і підвищити самопочуття світлом з низькою температурою кольору, сприятливий для відпочинку та творчої діяльності
  • Режим «для сну» (2700 – 3300 К): м’яке світло сприяє сну і відпочинку, ідеальне для освітлення перед сном

Youtube video

Асортимент LED-ламп на Masteram

З більш детальними характеристиками кожної лампи та цінами ви можете ознайомитись на сторінці товару. Загалом, в асортименті нашого інтернет-магазину представлений широкий вибір настільних LED-ламп, який дозволить підібрати саме те, що найбільше відповідає вашим вимогам. Наші технічні спеціалісти будуть раді відповісти на всі ваші запитання.  В будь-якому разі, ви можете бути певні, що кожен пристрій виготовлений в найвищій якості і прослужить немало років.

Замовляйте уже зараз, для себе, дітей та близьких – навчальний рік уже не за горами!

Команда Masteram

Копіювання матеріалів з сайту masteram.com.ua дозволяється тільки за умови вказівки авторства і розміщення зворотнього текстового посилання на кожен скопійований контент.

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Онлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Онлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти