[Відео від виробника] Плоскогубці, стрипери і кримпери Pro'sKit

16.05.2013

Представляємо вашій увазі різноманітні ручні інструменти виробництва китайської компанії Pro'sKit - плоскогубці, стріпери, а також крімпери.

У лінійці Pro'sKit представлені інструменти для різнобічного застосування, виготовлені з вуглецевої сталі, нержавіючої сталі, а також легованої сталі.


Ключові моменти:

  • Компанія Pro'sKit представлена на ринку плоскогубців двома типами: прецизійні плоскогубці, виготовлені з високовуглецевої сталі, а також посилені плоскогубці, у яких реалізований новий дизайн, який дозволяє на 50% знизити зусилля при роботі, в порівнянні із звичайними плоскогубцями.
  • Нові дизайнерські рішення, які китайський виробник впровадив у свої плоскогубці, дозволили на 30% зменшити зусилля при роботі, в порівнянні з іншими посиленими плоскогубцями.
  • У лінійці стріпера Pro'sKit представлені моделі, як для любителів, так і для професіоналів, з автоматичним підбором калібру дроту.
  • У ручному інструменті для обтискання кабелів від Pro'sKit реалізована система простої заміни обтискових матриць, завдяки якій можна швидко і просто зробити операцію по заміні матриці, не вдаючись до використання інших інструментів.
  • Обтискові інструменти Pro'sKit спеціально розроблені для працівників сфер Інтернету та телекомунікацій, а також систем спостереження.
  • У лінійці ручного інструменту Pro'sKit представлені моделі підвищеної експлуатаційної надійності: ножиці для різання кабелю з тріскачкою, крімпер з тріскачкою, та інші.
Копіювання матеріалів з сайту masteram.com.ua дозволяється тільки за умови вказівки авторства і розміщення зворотнього текстового посилання на кожен скопійований контент.

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Онлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Онлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти