Ультразвукова ванна Jeken CE-1100D

30.06.2020

Ультразвукові ванни нечасто використовують у побуті. Заповнити цю нішу вирішила компанія Jeken. Вони випустили ванну, що призначена саме для домашнього використання – модель CE-1100D. Ця ультразвукова ванна має надзвичайно компактні розміри та сучасний стильний дизайн. А ще вона безпечна та зручна в користуванні. Ванна CE-1100D призначена для чищення предметів повсякденного використання: окулярів, дрібних інструментів, канцелярського приладдя, прикрас та ювелірних виробів.

Годинник
Окуляри
Прикраси
Зміст

Чищення виробів за допомогою CE-1100D

Чищення виробів зі срібла та ювелірних прикрас потребує особливої ретельності та акуратності. Срібло – це м`який метал, на поверхні якого можуть з`явитись подряпини від абразивних засобів, навіть таких тонкодисперсних, як харчова сода. Харчова сода добре відчищує срібні вироби та прикраси, видаляє почорніння та бруд. Проте, сода є абразивом, і може залишити подряпини на поверхні срібних виробів або видалити полірування. Поверхня стане тьмяною, матовою та втратить блиск.

Найбезпечнішим і водночас найякіснішим способом чищення срібла є чищення в ультразвуковій ванні з використанням м`яких рідин для чищення або звичайної води.

Використовувати звичайну воду чи спеціальні рідини для чищення? Все залежить від ступеню забруднення і його характеру. Хороший результат можна отримати використовуючи дистильовану воду із засобом для миття вікон.

CE-1100D

Як користуватися?

УЗ ванна Jeken CE-1100D надзвичайно зручна в користуванні. Щоб ви могли не виходячи з дому швидко та якісно, а головне, не докладаючи особливих зусиль, відчистити свої прикраси та особисті речі, достатньо виконати шість простих кроків:

  1. Відкрити кришку ультразвукової ванни.
  2. Залити воду (або іншу рідину для чищення) в резервуар до позначки «МАХ».
    Кроки 1 та 2
  3. Покласти предмети, що мають бути очищені, в резервуар таким чином, щоб рідина повністю вкрила їх поверхню.
  4. Підключити живлення та торкнутись до сенсорної кнопки запуску процесу чищення.
    Один цикл триває 5 хвилин, після чого прилад вимкнеться автоматично. Якщо забруднення доволі сильне, можна провести декілька циклів очищення.

    Кроки 3 та 4
  5. Дістати очищені предмети, вилити використану рідину, промити резервуар чистою водою та протерти насухо.
  6. Закрити кришку УЗ ванни. Зберігати прилад рекомендується в сухому місці.
    Кроки 5 та 6

Відеоогляд

Придбати Jeken CE-1100D або іншу ультразвукову ванну можна в інтернет-магазині Masteram. Якщо у вас виникли запитання, звертайтесь, завжди раді допомогти.

Подобаються наші статті? Тоді ви заціните і відео на цю тему!

Команда Masteram

Копіювання матеріалів з сайту masteram.com.ua дозволяється тільки за умови вказівки авторства і розміщення зворотнього текстового посилання на кожен скопійований контент.

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Онлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Онлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти