8 вимірювальних приладів, що стануть у пригоді вдома

16.10.2019
26.05.23

Кожна людина має свій ідеальний набір інструментів першої необхідності. Його вміст залежить від специфіки роботи та професійних навичок майстра. Втім, навіть якщо ремонт не справа усього вашого життя, існують універсальні інструменти. Про них і поговоримо сьогодні!

Ми створили власний список обладнання, з допомогою якого ви завжди будете напоготові. Відтепер ви впораєтесь з будь-якими життєвими ситуаціями. Наприклад, з легкістю зможете знайти приховану проводку в стінах, виявити несправності кабелів локальних мереж, безконтактно виміряти температуру і багато іншого!

Перейдімо до справи! Представляємо вам прилади, що чудово доповнять та урізноманітнять ваш набір викруток, кусачок та розвідних ключів.

Кишеньковий цифровий мультиметр UNI-T UT131D

Мультиметр – це універсальний тестер, з допомогою якого можна виміряти одразу декілька електричних величин. Модель UNI-T UT131D використовується для визначення постійної та змінної напруги, постійного струму та опору. Крім того, він допоможе перевірити провідність електричного кола та протестувати діоди.

Коротко кажучи, цей компактний прилад, що легко вміщується у долоні – це вольметр, омметр та амперметр, три в одному. Мультиметр дозволяє виявити несправності побутових приладів, спричинені нестабільною напругою. А це вже не жарти! Страшно уявити, скільки холодильників полягло у нерівній сутичці з цим ворогом!

Інфрачервоний пірометр UNI-T UT300A+

Потрібно виміряти температуру безконтактним способом? У такому випадку вам точно необхідний пірометр! Цей електронний термометр перетворює інфрачервоне випромінювання на електронний сигнал, що дозволяє майстру швидко та просто отримати найточніші результати вимірювань. Безконтактний моніторинг безпечний як для людини, так і для досліджуваного об’єкта. Інструмент має широкий спектр застосування: його можна використовувати для вимірювання температури твердих поверхонь, рідин та навіть газоподібних речовин.

Якщо конкретніше, то такий прилад просто незамінний, якщо вам потрібно перевірити температуру витяжних труб сауни, лазні або димаря. Інфрачервоний пірометр витримує те, що не під силу багатьом його менш стійким колегам!

UNI-T UT300A+ оснащений лазерним наведенням, може вимірювати температуру в діапазоні від -20°C до 400°C, характеризується високою інерційністю та оптичною роздільною здатністю 10:1. Крім цього, пірометр має низку додаткових функцій, наприклад, автовимкнення та утримання даних на екрані. UNI-T UT300A+ простий у керуванні, стійкий до суворих кліматичних умов і загалом має все необхідне для вашої безпеки та ефективності роботи!

Безконтактний індикатор напруги Pro'sKit NT-309

Pro'sKit NT-309 – це безконтактний індикатор напруги. Як можна здогадатись з назви, його основне призначення – перевіряти наявність або відсутність напруги в електричних мережах, наприклад, у розетці. Замінити розетку - завдання доволі просте, але до нього варто підходити з розумом!

Серед переваг цього приладу – компактність та вбудоване світлодіодне підсвічування. Якщо напруга наявна, прилад видає звуковий сигнал і на ньому загоряється червоний індикатор. Безконтактний режим роботи гарантує безпеку майстра.

Подібні прилади мають інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, тож навіть майстри-початківці зможуть легко опанувати мистецтво роботи з ними.

USB-тестер UNI-T UT658

Ідеальне обладнання для домашнього користування має бути компактним, надійним, універсальним та простим в роботі. Зовсім як USB-тестер UNI-T UT658. Для чого він потрібен? Цей маленький прилад виконує одразу кілька функцій:

  • перевірка справності зарядних пристроїв, портативних батарей та USB-портів;
  • перевірка цілісності кабелів;
  • вимірювання реальної ємності батареї у приладі;
  • вимірювання струму заряджання з використанням різних кабелів.

Остання функція вельми корисна, якщо телефон заряджається занадто повільно. USB-тестер UNI-T UT658 допоможе обрати оптимальний кабель, з допомогою якого ви зможете зарядити ваш телефон або планшет максимально швидко.

Та пам’ятайте! Тестер мініатюрний, тому допитливих котів та дітей тримайте від нього якомога далі.

Безконтактний індикатор напруги, металу та деревини UNI-T UT387A

Компактний індикатор напруги UNI-T UT387A допоможе дослідити поверхні вашого будинку та виявити напругу, а також знайти метали та дерево, де б вони не ховались! Ось кілька необхідних для цього умов:

  • поверхня повинна бути з гіпсокартону, але також допустимі паркетна підлога, фанера та дерево з покриттям;
  • глибина та точність виявлення залежить від багатьох факторів (температура, вологість повітря, густина та вологість поверхні, товщина проводки тощо); максимальна глибина виявлення для мідних провідників – 50 мм.

Прилад працює у безконтактному режимі, тому дуже важливо, щоб між ним та поверхнею не було зайвих предметів. Коли індикатор виявить металеві або дерев’яні об’єкти, він сповістить вас про це світлодіодною сигналізацією.

Вологомір деревини UNI-T UT377A

Збираєтеся придбати деревину для меблів, підлоги або сауни, але остерігаєтеся придбати матеріал, який не відповідає вашим технічним вимогам або взагалі неналежної якості? Чи просто купити дрова, які б давали тепло замість кіптяви і обгорілої пічки чи каміна? Уникати таких дорогих помилок вам допоможе високоточний вологомір деревини UNI-T UT377A.

Він вимірює вологість деревини, тобто залишок води, який не випарувався під час осушування, контактним способом. Вологість деревини вимірюється шляхом вимірювання опору, який змінюється залежно від вмісту води. Прилад надзвичайно простий у використанні. Вам достатньо увімкнути прилад та вибрати породу деревини – адже різні породи мають різну електропровідність і, відповідно, прилад використовуватиме різні алгоритми розрахунку вмісту вологості. UNI-T UT377A дозволяє фіксувати максимальні та мінімальні значення вологості, має функцію утримання даних, підсвічування дисплея та автоматичного вимикання.

Цифровий вимірювач потужності SPM09A-GR

Прагнете досягти більшої ефективності та ощадності енергоспоживання у побуті, але не знаєте, з чого почати? Радимо звернути особливу увагу на цифровий вимірювач потужності SPM09A-GR. Мінімалістичний за дизайном та простий у керуванні, SPM09A-GR вмикається натисканням будь-якої кнопки або вставленням у розетку і дозволяє вимірювати споживану потужність та записувати кількість кіловат-годин, спожитих вашим приладом за певний проміжок часу. SPM09A-GR має функції амперметра та вольтметра з визначенням частоти струму для контролю якості електроенергії. Якщо ви внесете в пам'ять приладу дані про вартість кіловата електроенергії, зможете відстежувати вартість роботи, скажімо, вашого електрочайника чи електроплити або ж і більшого обладнання та коригувати ваш розподіл витрат на електроенергію. Тобто, завдяки одному невеликому приладу ви можете оцінити рівень навантаження мережі, вимірювати напругу, силу та частоту струму в електромережі та підраховувати вартість роботи ваших електроприладів – і все це практично без спеціалізованих знань чи необхідності виконувати складні розрахунки.

Трасошукач UNI-T UT682D

Щоб виявити та перевірити телефонні та мережеві дроти або електричні кабелі, вам не знадобиться багато інструментів. З усім цим може впоратися трасошукач UNI-T UT682D – багатофункціональний прилад, що працює у декількох режимах:

  • трасошукач;
  • пошук пар кабелів;
  • тест на провідність;
  • перевірка полярності телефонних ліній.

Прилад складається з передавача та приймача. Передавач генерує сигнал, а приймач видає звукове попередження у разі наближення до лінії, вздовж якої проходить сигнал від передавача. Багатофункціональність – важлива, але далеко не єдина перевага цього приладу. UNI-T UT682D працює у безконтактному режимі. Відтепер виявити приховану проводку можна без пошкодження верхнього шару стіни!

Трасошукач UNI-T UT682D – це надійний та корисний прилад, що здатний значною мірою полегшити процес перевірки та прокладання кабельних мереж. А ще він допоможе визначити точне місце розриву кабелю!

Пам'ятайте про безпеку!

Життя непередбачуване, та навряд чи є людина, готова до всіх його сюрпризів. Тому мати під рукою корисне обладнання точно не буде зайвим.

Наша чудова вісімка вимірювальних приладів – це декілька варіантів того, як можна доповнити свій набір інструментів. Наш магазин пропонує обладнання для вирішення багатьох ремонтних питань, з якими можна зіткнутися у повсякденному житті.

Та пам’ятайте, що порушення правил техніки безпеки під час роботи з побутовими електроприладами загрожує вашому здоров’ю та життю! Будьте уважними та завжди дбайте про свою безпеку.

Подобаються наші статті? Тоді ви заціните і відео на цю тему!

Команда Masteram

Копіювання матеріалів з сайту masteram.com.ua дозволяється тільки за умови вказівки авторства і розміщення зворотнього текстового посилання на кожен скопійований контент.

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Онлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Онлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти