Наш асортимент поповнився осцилографами фірми Hantek

06.04.2012
Цифрові осцилографи компанії Hantek

Раді повідомити, що з вересня асортимент магазину інструментів Masteram поповнився цифровими осцилографами компанії Hantek.

Qingdao Hantek Electronic Co., Ltd (Китай, м. Циндао) є китайським виробником осцилографів, логічних аналізаторів, генераторів та іншого вимірювального обладнання. Продукція компанії має дуже хороше співвідношення ціна/якість і може бути корисною як професійним розробникам, так і любителям.

Магазин інструментів Masteram пропонує вашій увазі нові портативні цифрові осцилографи Hantek серії DSO1000. Ці прилади є прикладом сучасної інженерної розробки з застосуванням передової елементної бази та якісних матеріалів. За функціональністю це комбіновані пристрої «2-в-1» (скопметри), що поєднують ресурси цифрового запам'ятовуючого осцилографа і вимірювальні можливості мультиметра. Вони також відрізняються стильним дизайном: передбачені роздільні клавіші для кожного з каналів (посилення, регулювання, параметри), систем розгортки, синхронізації і додаткових функцій. Новинки компактні, мають малу вагу, зручні в роботі і містять в комплекті поставки всі необхідні речі для експлуатації. Корпус цих цифрових осцилографів стійкий до ударів, по периметру обтягнутий гумовим обідком, що робить ці прилади Hantek ще зручнішими для портативного використання.

І це ще не всі приємні новини!

Компанія Hantek удосконалила функціональність добре зарекомендованої на ринку моделі моделі DSO1060, і випустила портативний цифровий осцилограф Hantek DSO8060. В результаті в одному компактному переносному корпусі ми маємо можливість отримати 2-канальний цифровий запам'ятовуючий осцилограф зі смугою пропускання 60 МГц, високоточний цифровий мультиметр і генератор сигналів до 25 МГц. Цей прилад може працювати як автономно, так і в якості приставки, до комп'ютера використовуючи інтерфейс USB 2.0. У режимі мультиметра Hantek DSO8060, так само як і осцилографи DSO1000, можна використовувати для вимірювань напруги, струму, опору, ємності, перевірки діодів і прозвонки ланцюга.

Детальнішу інформацію про ці осцилографи ви можете отримати на сторінках товарів:

Приємних вам покупок!

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти