Подарункові сертифікати Masteram

26.03.2014

У нас чудова новина для наших клієнтів - від сьогодні у нас з'явилися подарункові сертифікати. Тепер вибрати подарунок з нашого асортименту буде простіше.

Сертифікат

З правилами використання подарункового сертифікату можна ознайомитися нижче:

  1. Подарунковий сертифікат є сертифікатом на пред'явника (не є іменним), і будь-яка фізична особа, яка пред'явила сертифікат, може придбати з його допомогою товар, пропонований в наших роздрібних магазинах.
  2. Термін дії сертифіката обмежений і становить 6 місяців з дати видачі. Після закінчення терміну дії сертифікат анулюється.
  3. Сертифікат не можна використовувати для оплати більше одного замовлення. Кількість товарів, що входять до замовлення не обмежена.
  4. При здійсненні покупки номінал сертифіката списується цілком. У разі, якщо вартість покупки менше номіналу сертифіката, різниця не повертається.
  5. При поверненні товару, купленого з використанням сертифіката, повернення коштів здійснюється на новий сертифікат аналогічного номіналу.
  6. У разі, якщо вартість покупки перевищує номінал, різниця між вартістю товару і номіналом сертифікату оплачується готівковими грошовими коштами.
  7. Допускається сумування номіналів декількох подарункових сертифікатів.
  8. Сертифікат не може бути використаний для отримання готівкових коштів.
  9. Оплатити товари за допомогою сертифіката можуть тільки фізичні особи. Юридичні особи не можуть частково або повністю оплатити придбання товарів сертифікатами.
  10. У разі втрати сертифіката, в тому числі викрадення, сертифікат не може бути відновлений, і кошти не можуть бути повернуті, у зв'язку з відсутністю персоніфікації особи, що володіла сертифікатом до втрати (сертифікат на пред'явника).

В наявності подарункові сертифікати Masteram наступних номіналів:

Сертифікат Сертифікат Сертифікат

Бажаємо вам приємних покупок у нашому магазині, нехай подарунки приносять радість, а вибір буде легким.

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти