Jovy Systems – висока якість паяння за доступною ціною!

05.04.2013

Компанія Jovy Systems Limited є однією з головних конкуруючих фірм на світовому ринку паяльного обладнання. Це добре відомий китайський виробник зі штаб-квартирою, зареєстрованою в Гонконзі. Крім того, у компанії є відділення у місті Шенжень на півдні Китаю. З моменту заснування в 2006 році бренд став популярним в області паяльних технологій завдяки ремонтним комплексам цього виробника, що вже стали бестселерами. Обладнання, хімія та витратні матеріали виробництва Jovy Systems широко використовуються ремонтними та сервісними центрами, а також заводами і фабриками. Область застосування включає різні сфери виробництва та освіти, GSM, мережеві технології, ремонт мобільних телефонів. Ви також можете виконувати роботи з ремонту та обслуговування телевізійного і сателітарного обладнання, ноутбуків і материнських плат ПК, ігрових консолей, автоелектроніки, світлових та світлодіодних систем, персональних гаджетів. Ремонтні комплекси також підходять для обслуговування медичного обладнання, авіаційної та військової електроніки.

Компанія намагається відповідати постійно зростаючим вимогам ринку шляхом розширення асортименту продукції сучасними інноваційними розробками та обслуговування фахівців-ремонтників у всьому світі.

Асортимент продукції компанії включає:

  • Паяльні станції
  • Системи монтажу та відновлення BGA
  • Хімія та витратні матеріали
  • Захисні стрічки
  • Інструмент для реболлінгу
  • Аксесуари для паяння
Jovy Systems RE-7500

Першою розробкою компанії в області паяння в далекому 2006 році була інфрачервона паяльна станція Jovy Systems RE-7500. Прийшовши на ринок ІЧ паяльного обладнання, станція швидко отримала хороші рекомендації від покупців і стала бестселером. RE-7500 є паяльною станцією, що використовує технологію темного інфрачервоного нагріву для безсвинцевого паяння і демонтажу компонентів друкованих плат. Вона може використовуватися для роботи з SMD, BGA, CBGA, CCGA, CSP, QFN, MLF, PGA і всіх безепоксидних μBGA і т. д. Зона попереднього нагрівання нижнього нагрівального елемента — 140 × 140 мм, а потужність нагрівання дорівнює 160 Вт. Є широкі можливості синхронізації з ПК та моніторингу процесу в реальному часі. Станція також надає програмовані температурні профілі, автоматичний і динамічний контроль нагрівачів, а також ручний і автоматичний режими охолодження друкованих плат і багато іншого. Розробники гарантують безпеку роботи і відсутність пошкоджень прилеглих компонентів. Виробник використав високоякісні німецькі компоненти в процесі виготовлення станції, що забезпечило надійність і відмінні робочі характеристики продукту.

Jovy Systems RE-8500

Наприкінці 2012 року Jovy Systems Limited представили одну з найбільш потужних комплексів в області монтажу та відновлення BGA – Jovy Systems RE-8500. За своєю сутністю вона була всебічним удосконаленням системи RE-7500 , яка була однією з найбільш успішних станцій свого часу. У процесі розробки нової моделі, виробником були враховані всі відгуки користувачів про роботу попередньої. Таким чином, були внесені всі необхідні удосконалення. Контроль температури області паяння в новій станції RE-8500 більш точний завдяки вдосконаленому термодатчику. Ще одним важливим кроком вперед стали розміри і потужність нагрівачів. Верхній нагрівач тепер має розміри 60 × 120 мм, нижній — 280 × 350 мм , а загальна потужність нагрівання дорівнює 3600 Вт. Нова станція Jovy Systems RE-8500 вийшла на наступний, більш високий рівень розвитку в порівнянні з попередньою моделлю.

Jovy Systems iSolder-40

Після успіху інфрачервоного безконтактного обладнання, компанія запропонувала своє рішення для традиційного паяння – паяльна станція Jovy Systems iSolder-40. Максимальна температура нагрівання паяльника дорівнює 530 °C. Простота керування паяльною станцією забезпечується використанням 4 робочих режимів і двобарвних світлодіодних індикаторів. Цей досить дешевий і простий продукт відповідає всім вимогами якості і підходить для всіх типів паяльних та демонтажних робіт. Jovy Systems iSolder-40 поєднує в собі простоту роботи зі стильним дизайном.

Jovy Systems Jetronix-Eco

На початку 2013 року Jovy Systems вивела на ринок новітній продукт — інфрачервоний паяльний комплекс Jovy Systems Jetronix-Eco. Це потужна напівавтоматична інфрачервона система з великою зоною попереднього нагрівання (245 × 245 мм) і загальною потужністю нижніх нагрівачів 3200 Вт. Крім того вона має здатність синхронізації з ПК, вбудовану гнучку систему утримання термопари, динамічну конструкцію зони оплавлення для зручного руху в усіх напрямках, світлодіодне підсвічування для моніторингу ходу процесу, широкий РК-дисплей і безліч інших особливостей. Новий бренд Jetronix-Eco пропонує більше можливостей при дуже конкурентній ціні.

Разом з цим обладнанням виробник може постачати необхідні допоміжні продукти для паяння. Це в першу чергу хімія (паста для паяння, паяльний флюс) і витратні матеріали (припой-кульки 0.76, 0.65, 0.6, 0.55, 0.5, 0.45, 0.4, 0.35, 0.3 і 0.25 мм, припой-кульки для безсвинцевого паяння 0.76, 0.65, 0.6, 0.55, 0.5, 0.45, 0.4, 0.35, і 0.3 мм). Ви також можете придбати інструменти для реболлінгу (стенди, трафарети, набори для реболлінгу), захисні стрічки (алюмінієва для захисту від ІК променів і поліімідного для термозахисту), а також аксесуари для паяння (столики для плат, ІЧ-відбивачі, джерела світла та ін.).

Інфрачервоне паяльне обладнання від Jovy Systems стало більш доступним аналогом всесвітньо відомих якісних німецьких комплексів для SMT / BGA виготовлених фірмою Ersa GmbH, яка є найбільшим виробником паяльних станцій в Європі. Ще одним конкурентом, що виробляє більш дорогі ремонтні комплекси є німецька компанія Martin GmbH, що входить до складу FINETECH GmbH.

Certificate

У паяльному обладнанні Jovy Systems використовується безсвинцева технологія (яка є вимогою відповідно до європейських директив RoHS), що сприяє зменшенню викидів свинцю. Крім того, інфрачервоні станції від Jovy Systems екологічно безпечні, оскільки вони використовують технологію темного ІЧ випромінювання. Діапазони темних і середніх ІЧ нагрівачів не шкодять навколишньому середовищу — це безпечний і «чистий » метод нагрівання. Продукція виробництва Jovy Systems відповідає вимогам ЄС і має маркування CE. Крім того, нагрівання за допомогою темних і середніх ІЧ випромінювачів забезпечує рівномірний розподіл теплової енергії по напрямку до об'єкта. Це гарантує ефективність оплавлення без пошкодження навколишніх елементів, особливо прилеглих та чутливих компонентів.

Jovy Systems Limited запевняють, що їх бізнес заснований на трьох основних принципах: інновації, висока якість і найкраща клієнтська підтримка. Судячи по ринковому досвіду їх зусилля і постійна дослідницька діяльність вже принесли їм успіх. Різні продукти компанії виявилися хорошими, зручними і надійними інструментами для інженерів і фахівців з ремонту та обслуговування, ідеально поєднуючи в собі сучасний дизайн та інноваційні технології зі зручним для користувача інтерфейсом і доступною ціною.

Компанія має ряд партнерів і дистриб'юторів у всьому світі (Азія, Австралія, Європа, США і Південна Америка).

Ви можете замовити необхідне вам паяльне обладнання та аксесуари Jovy Systems в інтернет-магазині Masteram.

Yuriy Ter-Arutiunian

Копіювання матеріалів з сайту masteram.com.ua дозволяється тільки за умови вказівки авторства і розміщення зворотнього текстового посилання на кожен скопійований контент.

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти