Про компанію Knipex

06.04.2012
Протягом 128 років Knipex займається виготовленням професійного шарнірно-губцевого інструменту. Компанія виробляє такі інструменти як:

У Кроненбергу (Німеччина) більше 800 фахівців щодня виробляють понад 45 000 одиниць інструменту. Асортимент включає близько 1000 найменувань для різних видів діяльності.

Основи найвищої якості закладаються ще у процесі кування. Подальше різання та збирання здійснюються на сучасному виробничому обладнанні. Кожен інструмент, який виробляється на заводі, проходить ретельну перевірку, що гарантує бездоганність його роботи. Людині, що хоча б один раз виконувала роботу за допомогою продукції Knipex, не доведеться пояснювати, наскільки зручний і надійний цей інструмент. Для прикладу, звичайними пассатижами Knipex 02 02 180 можна легко перекусити рояльний дріт діаметром 2 мм, причому на ріжучих кромках не залишиться навіть і сліду, а після цього тими ж пассатижами розрізати стрічку-скотч. Спробуйте повторити ту ж операцію іншим інструментом! Відправною точкою для розробки, конструювання і виробництва інструменту такого рівня служить чітке і повне уявлення про його призначення, про способи і прийоми його застосування, а також вимоги користувачів, що постійно оновлюються.

Найвища якість інструментів Knipex досягається завдяки ретельному вибору матеріалів, відповідних специфічному навантаженню конкретної моделі інструменту. Марки сталі, яка обробляється в ковальському цеху заводу Knipex, підбираються у строгій відповідності з цими вимогами. Більш того, сталь піддається прокатці на сталеплавильних заводах за специфікаціями, розробленим спеціально для Knipex.

На виробництві застосовується система контролю якості відповідно до стандартів ISO 9001, що гарантує високі показники міцності, надійності та ергономічності інструментів Knipex.

Діелектричний інструмент Knipex сертифікований і успішно використовується на найбільших підприємствах України і країн СНД.

Копіювання матеріалів з сайту masteram.com.ua дозволяється тільки за умови вказівки авторства і розміщення зворотнього текстового посилання на кожен скопійований контент.

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Онлайн Техпідтримка Онлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Онлайн Техпідтримка Онлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти